Alla hjärtans dag <3




Idag är det alltså alla hjärtans dag. Jag är glad att jag fick vakna upp med kärleken i mitt liv hemma. :) Vi har haft en mysig morgon och vi har gett varandra två presenter var. Inget speciellt så egentligen, men en liten present är alltid uppskattat. Ikväll har vi tänkt laga lite godare middag och bara mysa hemma och se "Valentines day" och någon mer film som H ville se... :) Och så sedan när vi lägger oss ikväll så blir det som vanligt vår "söndags tradition". Se "Solsidan" i sängen. Förut var det "Playa del Sol", men nu är det "Solsidan som gäller".

Nu ropar H att lunchen är klar! Så tjing på er och hoppas ni alla får en underbar alla hjärtans dag! Det är underbart väder ute, jag vill så mycket gå en romantisk promenad med H. Men icket... :(

Kram till er alla! <3

Till Henrik: JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN! Jag vet att jag vill dela mitt liv med dig. Vi ska åldras tillsammans och njuta av livets alla kärleksdagar! <3

Vi njuter av alla dagar, inte bara denna dag. Men vi ville göra denna dag lite mer speciell än andra. I och med husköp och lite sådant. Andra år har vi faktiskt inte gett några presenter. :)

Jag önskar att alla fick finna kärleken och ta vara på den här dagen. Inte för att man ska göra det bara idag, men jag önskar att alla som inte funnit den, en dag, snart, ska hitta den. För det är underbart. Och jag vill att alla ska få känna det som jag känner!

Kommentarer
Postat av: henke

Älskar dig!

Ikväll ska vi mysa massor :)

2010-02-14 @ 15:11:04
Postat av: Emelie

Tack ! :)



Ha en bra alla hjärtans dag <3

KRAM

Postat av: mamma

jag skickar många kramar på alla hjärtans dag

2010-02-15 @ 06:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback