There's people searching for a better way to live their lives


Hittade en gaaaaaammal bild på mig. Med tanke på senaste tidens prat om färgning/klippning. Jag minns att jag trivdes ruskigt bra i denna frillan. (Som Erika förstås har klippt) ;)


Idag har jag varit effektiv! Steg upp 8:45 (det är ovanligt nu för tiden för att vara jag, jag sover MINST 10 h varje natt) men alltså inte denna dag. Sjukgymnasten jag var hos innan jag opererades ringde och vi bestämde att vi ska lägga det på hyllan ett tag, jag ska höra av mig till våren... Nu när jag börjar på Step in igen hos min gamla sjukgymnast så vet jag ju inte hur länge jag blir där. Jag hoppas på att få fortsätta där hela tiden. =)

Sedan skrev jag lite, läste, kollade bloggar, tog det lugnt helt enkelt. 13.30 hade jag tid hos min sjukgymnast för knät och hon tyckte det hade skett många framsteg sedan förra veckan! YES! Jag hade skött mig! ;) Men nu har jag fått ännu tyngre övningar och nästa vecka, på torsdag, ska jag på gymet där! Jag måste få tillbaka lite muskler, sade hon. Hon kunde också se att låret blivit mycket mindre... Och hon vill jag ska komma igång bra så jag inte får det så jobbigt i Indien. Hon är så bra!! Dock är jag fortfarande orolig över att jag inte kommer få träffa läkaren (återbesöket) innan sjukskrivningen går ut. Tänk om det inte är bra? Han är så fullbokad så jag vet inte när jag kommer få en tid där... Ajja, jag får väl ringa dit och be någon sjukskriva mig längre isf!

Efter sjukgymnasten åkte jag in till stan! (JAG KÖRDE FAKTISKT BIL) Det gick ganska bra! Jag växlade in en massa, massa mynt jag samlat på mig och gick på stan för att köpa två alla hjärtans dags presenter till min älskling. Den present jag hade tänkt kostade för mycket så det fick bli mitt andra val som present. =)

Inte nog med det! Efter jag varit på stan så körde jag förbi Frida och Mira och hälsade på en stund. Så mysigt! Mira sträckte ut händerna mot mig (ville komma upp i MIN famn) för första gången :D Hjärtat smälte ju på mig! :) Gounge dära!

Efter jag varit hos Frida så började jag laga mat. Skulle egentligen göra Spaghetti och köttfärssås (det hade vi kommit överens om igår) men det kändes så tråkigt. Så jag kollade lite recept på nätet och fastnade för pastagratäng med köttfärs. Vi hade förstås inte allt som stod i receptet men jag experimenterade lite och det gick att äta faktiskt. Till råga på allt så blev det hela 7(!!!!) matlådor att frysa in! Vi ska börja vara lite mer ekonomiska när det gäller maten... Vi har inte tänkt efter så noga förr. Imorgon tänkte jag göra en grej med kyckling... Men då har vi ingen potatis (som vi annars jäääämt brukar ha med tanke på Henkes föräldrar) ;) Så jag får se vad jag kan hitta på för något av det (av sådant som vi har hemma)

Sedan har jag diskat och nu ska jag försöka ta det lite lugnt. Kanske göra lite sj.gym övningar, scrapbooka, eller läsa. Eller skriva... Det får vi se..

Puss & hej!

Kommentarer
Postat av: Sandra

vad du är duktig =)

Postat av: mamma

Vad kul att du kan köra bil, då kan du åka vart du vill.Du är så duktig.

2010-02-10 @ 14:52:23
Postat av: Anonym

pyss pyss pyssen

2010-02-10 @ 18:02:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback