Småsjuk

Ikväll var jag och mamma och hälsade på hos Faster och kusinerna. Alltid lika trevligt och alltid lika gott med en kopp te hos henne. <3

Jag har känt hela dagen att jag frysit, men inte tänkt mer på det. (Det gör jag ju typ konstant). Men ju längre tid det har gått desto mer fryser jag och nu känner jag att jag har börjat få ont i halsen också. (Ni vet ju att jag haft hosta sedan en vecka innan operationen)... Den är bättre nu, men får hostattacker ibland fortfarande. Innan hostan var jag ENBART snuvig i en vecka också. Nu är jag det OCKSÅ. Jättekonstigt, varför vill det inte bara ge med sig. Lite sådär småsegt att känna sig småsjuk så länge.. Menmen, jag klagar inte :) Man kan ju ha det så mycket värre, nu när jag vet hur smärta känns på riktigt :P Lite förkylning får jag väl ta!

Iaf, tillbaka till min faster... Hon har länge tjatat på Facebook om att bli medlem i "Maffia Wars". Jag tänkte det var som "Farmeville" typ och det tyckte jag var astråkigt. Men nu fick hon mig att bli medlem och FÖRSTÅ. Det är faktiskt ganska kul tidsfördriv :)

Nu ska jag checka läget där och sedan försöka sova. Lite läskigt sova själv. Vi brukar alltid släcka alla lampor i fönstrena... Vi har en kontroll som släcker alla samtidigt (väldigt smidigt). Men jag törs inte släcka när jag ska sova själv, så jag ska ha tänt ;)

Längtar tills jag får krama om H imorgon <3 Saknar honom så mycket. Känns så konstigt sova utan han vid min sida... Att inte höra hans andetag bredvid mig, att inte få hålla honom, eller bli omhållen av honom... Ska ringa snart och säga godnatt iaf, annars kan jag nog inte somna. :P Jaja, nog pratat om kärlek... GODNATT!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hur gick det att sova ensam ? Visst gick det bra,och tack för besöket.

2010-02-14 @ 08:18:12
Postat av: Emelie

Ja det har varit trevligt :) Hoppas du kunde somna igår :)

Haha okej ;p Jag är egetnligen int eheller så bra på att rita,men om jag kollar på bilder och så,då blir det väl okej ;)

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback