När olyckan är framme

Vilken helg vi haft! På många plan... Jag börjar med fredagen.


Då lyckades vi äntligen få till en tjejdejt då vi alla fyra kunde. Nodo hade oturligt nog stängt så vi gick till Lemon tree för att äta middag. Sedan såg vi Skönheten och odjuret på bio. Mycket, mycket trevligt.

Lördag var det egentligen dop på schemat. Men då hade My kräkts på förskolan så då vågade vi inte chansa på att föra en ev smitta vidare även om vi var 98 procent säker att det "bara" var pga hennes misstänkta förkylningsastma och när hon nån timme innan hade inhalerat med kortison. Så det var tråkigt. Och det visade ju sig sedan att dopet avslutades med ett frieri. <3 Så känns riktigt tråkigt att vi inte var med och upplevde allt. Men det finns på film och jag har fått se en liten snutt av det. Men jag längtar efter att få se en ordentlig film så jag får höra allt. <3

Så istället för dop skulle vi ge oss ut på isen för en sparkutflykt. Men precis innan föll My när hon skulle hämta sin overall och slog sig så illa så det blev ett jack i pannan och det forsade blod.  Det såg så hemskt ut och stackars Melissa blev så rädd och chockad som såg allting. Så det blev direkt akuten. Väl där hade det lugnat sig med blodet och de konstaterade att det skulle tejpas. Först tänkte de limma men då tänkte läkaren att det skulle svida för mycket för henne och att tejp skulle funka lika bra. Så det var skönt det var snabbt åtgärdat. Sen fick hon en glasspinne som hon hade blivit lovad hos doktorn. Hon var så tapper! 

Sedan åkte Henke och Melissa för att hämta Nikki som skulle sova hos oss.  Så de lekte hela kvällen. Men det blev ingen övernattning men roligt hade dem ändå! 

Idag, söndag åkte vi först till Arnemark och åkte ut på skoter för att grilla och pka bob med familjen Söderberg/Johansson. Mycket härligt och vi kunde ju inte få bättre väder heller! 

Sedan skyndade vi oss hem för att snabbt byta om och svira om till kalaskläder. Det stod nämligen 3års kalas med frosttema på schemat. Finaste Aylin har blivit 3 år. Vart tar tiden vägen??Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback