Kuri helg!

Vilken härlig helg vi haft!
 
Äntligen fick vi till en helg då vi alla kunde åka till Kuri. (Vi, Nicklas & Sandra och mamma & pappa. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss då det kommit så mycket snö så det gick inte ens att ploga med traktorn. Så vi fick plumsa ner till stugan. Det var sjukt tungt! Typ 70cm snö! Herremin, årets träningspass!
 
Men helgen bjöd på fint väder. Så vi var ute en del och körde lite skoter och grillade i grillkåtan. Och åkte bob! Söndag åkte vi hem tidigt (det lönar sig ibland att ha morgonpigga barn), så vi åkte hem i tid då det ändå var så pass kallt i stugan (15 minus, lördag var det bara drygt 5) så vi hann med en otroligt härlig sparktur på isen. 
 
Och så har vi gjort bort en veckohandling också. Så skönt. Till helgen åker ju Henke till Åre så vi passade på att göra bort veckohandlingen nu. Sedan hann vi även med att åka förbi Ebba för att fira att hon fyllt 2 år. Lyckades pricka in en klockren present, så det var kul att man såg den uppskattades direkt. :)
 
Barnen somnade båda två på två röda ikväll kan jag ju säga! ;) Och My har fått tillbaka sin nattrosslighet (är främst på nätterna) Hon verkar vara så extremt känslig. Hon är typ symtomfri en vecka max, så börjar det om...
 
 


 




 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback