Hur ska jag göra med bloggen?

Hello!
Länge sedan sist nu. Jag  vet. Jag funderar hur jag ska göra med bloggen. Typ sluta eller låsa upp den å blogga mer ordentligt? Känns så tråkigt blogga som det är nu då knappt några orkar gå in och läsa. Brukar tänka jag bloggar för min egen skull (och barnens) kul att ha kvar sedan tänker jag? Men ändå känns det inte lika kul längre... Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Vi har ju alltid velat vara restriktiva med att lägga ut bilder på barnen på nätet... Och jag vill ju visa bilder på dem då det är kring dem våra liv kretsar. Vore nog inte jag att blogga utan dem? Och bilder vill jag inte vara utan...
 
Nu har jag iaf en "ny" dator så det är enklare. Min svägerskas platta/dator (en sådan där man kan ta loss skärmen och använda den som platta) gick sönder så Henke fick den för att se om han kunde återuppliva den. Det kunde han men skärmens touchfunktion är sönder och en spricka i skärmen men till mig duger den gått och väl. Trivs bättre än med min gamla, klumpiga dator iaf. :) Så är enklare skriva iaf...

Så tja, har ni något förslag? Om det nu är någon kvar här som går in :P

Bildbomb så länge då... ;)
 
 
 
 
Dessa två bilder (ovanför och nedanför denna text) är från igår, då vi krattade gården efter jag slutat jobba... Idag har det snöat på kvällen. :( och blåst!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej du får inte sluta du lägger upp så fina bilder och jag vill fortsätta att följa dig och dina underbara barn och du skriver bra berättelser My och Melissa är ganska lik varandra.

2016-05-02 @ 06:51:24
Postat av: Karin

Fortsätt skriv!! :D Men bara om du själv tycker att det är kul.. Tror att vi är många som vill läsa. :) Öppnar du upp bloggen kan du ju göra lite som Blondinbella, inte visa ansiktena på kidsen. :)

Postat av: Anonym

Gullungar mormors är så stolt över mina barnbarn.

2016-05-07 @ 08:35:37
Postat av: Anna

Känns det inte kul att skriva tycker jag inte att du ska göra det heller. Även om det säkert är fler med mig som tycker det är kul att läsa så Är det ju för din egen skull som du skriver. Sen behöver du ju inte sluta helt, skulle du känna för att skriva nån gång kan du ju göra.det :)

2016-05-18 @ 11:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback