Hjälp mig välja

Kan ni hjälpa mig... Melissas förskolekort har kommit... Ska beställa gruppbilden och EN av de andra. Dessa kan jag inte välja mellan. Vilka tycker ni? De flesta tycker 1 el 2. Jag också. Men 3an är också fin... Jag gillar dock vit bakgrund...
 
Till saken hör att Melissa var rädd för fotografen (därför snutten syns på vissa bilder), vet ni varför? Han var så lång. haha :) Sötnöten! Hon var inte så glad som hon brukar... Och så hade hon nyss varit sjuk i 2 veckor... Men söt är hon! Så nu tycker jag att alla ni som läser hjälper mig. Kommentera med vilken bild ni röstar på! 1, 2 eller 3? :)
 
 
 
 

Asså herregud så seg jag är på att uppdatera... Jag tänker varje gång att "nu ska jag bli bättre". Jag tror jag skulle behöva ha en ny dator för att få tillbaka lite lust. Min är så himla klumpig då fläkten gått sönder så jag MÅSTE ha en sådan här platta ni vet under datorn, som har en inbyggd fläkt som man kopplar in i usb:n i datorn? Så jag orkar inte dra fram den hela tiden. ;) 
 
Men nu stod den på köksbordet så jag tänkte att nu är det dags... Skulle dock behöva rensa hela datorn, plus sortera massa, massa bilder... Även framkalla... Fast jag har nog kommit fram till att jag bara ska välja ut  några riktiga favoriter och skriva ut med min fotoskrivare istället. (Tänker nu framförallt till Melissas 2 års album, som inte ens är annat än påtänkt ännu)... Eller om jag beställer en fotobok? Har ett erbjudande med en gratis fotobok (bara betala frakten), som jag kanske kan göra... Fast det är ju kul att göra själv också?? Help me please! Jag har lite smått kaos i livet nu. Alltså jag brukar inte ha det så här. Men det senaste året har allt blivit värre. Jag har ingen ordning. Jag brukar ha SUPERBRA ordning. Bilderna brukar vara bra sorterat... Nu ligger alla i minneskortet i kameran tror jag?? Eller utspritt på tusen ställen... Likadant i pysselrummet... Och lite halvt i gillestugan. Jag VILL ju ha ordning. Men när ska jag ta tag i det? Jag tror jag får ta hit min mamma en helhelg så hon får hjälpa mig lite. :) Inte för att någon annan kan sortera åt mig... Men ja, lite kaos i hemmet kan jag ju dock mottaga hjälp med. Eller en som underhåller Melissa medan jag sorterar och städat? 
 
Ja, detta var väl kanske inte så intressant att läsa om... 
 
Kan i alla fall skriva att jag i helgen var på första julklappsshoppingen för i år. Jag och Camilla (som jag jobbar med) åkte till Luleå. Jag köpte mest julklappar till Melissa. Men hittade även en jättefin julstjärna som är tänkt till vardagsrummet i det stora fönstret. Hittade även farsdagspresenter (som jag inte ens tänkt tanken på, men bara kom på när jag väl såg det). En liten grej till min pappa och en större grej till världens bästa make och pappa.Och så trillade jag över lite andra julklappar också. Fast dock inte så många som jag önskat. Kommer nog att åka tillbaka till Luleå någon fler gång innan jul iaf. :) Tänk, snart får jag börja lyssna på julmusik och pynta. :D Jag har en vision om att det ska vara undanröjt i gillestugan å pysselrummet innan 1 dec. Så jag hoppas det går. :D

Vi köpte en lekborg idag (på fejjan), med rutschkana som Melissa egentligen skulle få i julklapp. Men hon fick den nu. Vi kunde inte hålla oss. :) Hon älskar den! Vi tänkte göra en lekdel i gillestugan med den å nån madrass hon kan hoppa på. :D Det kommer nog bli najs!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: anna

Jag tycker att sista är finast. Men skulle nog själv valt 2 som förskolekort då hon kollar in i kameran. Tycker det är snyggare med svart bakgrund till hennes ljusa hår :)

Sen tror jag som du är inne på att göra album med bara några specifika kort i blir bra. Man kommer ju aldrig hinna göra album med alla bilder när man tar kort typ hela tiden :P Jag hade nog föredragit ett egengjort album med utvalda specilla händelser under året :)

2014-11-04 @ 14:11:58
Postat av: Anonym

ja äntligen får man läsa det är så kul att läsa din blogg.Jag väljer bild nr 2 den är hon fin fast hon är lika fin på dom andra kommer gärna ner och hjälper dig .Inte i helgen måste hämta pappa lördag i luleå

2014-11-04 @ 18:40:09
Postat av: Emma N

Jag gillar nr 2 då hon tittar in i kameran:) tycker de e väldigt sött att hon är lite allvarlig;) bild 1 ser hon nästan lite rädd ut på. Jag håller med att vit bakgrund brukar vara snyggast men i detta fall tycker jag hennes profil kommer fram snyggare i svart bakgrund:(
Kram kram

2014-11-06 @ 08:23:17
Postat av: Emma N

Jag menade ju givetvis :) i slutet hehe

2014-11-06 @ 08:24:09
Postat av: Karin

Vet inte om min kommentar kom med så jag skickar igen!
Känner igen det där med bilderna, och det blir bara jobbigare ju längre man väntar!! :p jag MÅSTE ta tag i att framkalla nu. Har flera år att gå igenom.. Låter kul med lekborg för Melissa :D Så fina kort, jag röstar på nummer 2!

Svar: Vi tog 2 bilder ändå :) hihi jaa, jag har bestämt mig att göra som Anna röstade för, skriva ut några få bara. Inte framkalla flera hundra. :) och göra ett litet album bara :)
Sara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback