Bomullsbröllopsfirande

 

Bilder från bomullsbröllopsfirandet. ;) Var ett supermysigt dygn med min älskade man! <3 Det var faktiskt första gången vi sov på hotell bara vi två. (Förutom när vi varit utomlands). Det sa vi att vi minsann borde unna oss en gång per år. Denna gång sov vi i Luleå. Nästa gång blir det nog något annat om jag får bestämma. Kanske Umeå eller något lite längre nedåt i landet. :) 
 
När vi kom hem från allt mys i Luleå så fick vi så otroligt mycket gjort då vi var barn"fria" söndagen. Vi kapade en buske, klippte gräs, trimmade gräs, gjorde grejsimojs med infarten, tvättade, städade och lagade mat och bakade bröd. Allt möjligt. Himla skönt att få så mycket gjort minsann. :)

Kommentarer
Postat av: anna

Mysigt :) Det är ju när man far iväg så där på tu man hand som man verkligen kan fokusera bara på varandra. Hemma finns det ju som sagt alltid något att göra som du så tydligt visar när ni kom hem ;)
Åkte förbi er igår och det tar sig på framsidan.

Svar: Ja det är ju det. Det måste vi verkligen göra oftare. :) Ja, nu är han ute och "paddar" sten, nästa steg är själva gruset sen är infarten klar iaf :) Snaaaart får jag kanske göra min lilla rabatt. ;) Saknar er! <3 Trevlig midsommar!
Sara

2014-06-19 @ 11:56:25
Postat av: Erika

Så härlig ni verkar ha haft det! :) skönt med lite tid tillsammans bara ni. Kramar!

2014-06-19 @ 19:30:48
Postat av: Karin

Fina ni!!

Svar: Tack <3
Sara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback