Sovstilen! ;)

Har jobbat helgen som var och har haft min första lediga dag idag av tre. Jobbar dessutom bara till 12 torsdag och fredag. Underbart. Blir dock tuffare schema nästa vecka. Men nu är det bara en månad kvar till ledigheten! :D  
 
Idag har vi hunnit hälsa på Anna och hennes mamma som är uppe och hälsar på. Första gången hon träffade Melissa. :) Jag har även varit till tandläkaren och under tiden var Melissa med bästa "sofiiiiiiiii" alternativt "ofiiiii"som hon själv säger. ;) Imorgon är det dags för sista tandläkarbesöket och den lilla stunden får hon vara på förskolan och leka lite granna. :) 
 
Melissa sover sjukt oroligt på nätterna nu. Hon vrider och vänder på sig och grymtar och gnäller. Växtvärk eller ont i munnen?? Hon håller på att få massor med tänder i munnen (hon har ju alltid varit sen på den fronten), men det är ju inte så hon dreglar och verkar störa sig på dagen... Så det kanske är mer troligt det är växtvärk? 
 
Haha, titta vilken underbar men suddig mobilbild från när vi var på Nimbys några timmar innan hon åkte på magsjukan... :)  (från min lånemobils kamera, därav den sjukt dåliga kvallan) :)
 
Testade en natt förra veckan att låta henne sova naken (tänkte om hon skulle sova bättre då) ;) Men så här såg det ut fem minuter efteråt, och efter några till så hade hon varken täcke eller lapptäcket (som hon tagit som huvudkudde haha... Och som Stina hade gjort till hennes namngivelsedag)
 
                            Visst har hon snygg stil :P
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilken snygging.Hoppas att hon börjar att sova lilla gumman.

2014-01-28 @ 06:54:19
Postat av: Emma

Jobbigt liten sover oroligt:/ hoppas de blir bättre❤️ Ååå vad vi måste ses!!! Helst igår😄

Svar: Ja det måste vi få till snart :)
Sara

2014-01-28 @ 22:45:16
Postat av: Anonym

Haha goungen! Söt pyjamas!

Svar: Jaa:) <3
Sara

2014-01-29 @ 08:47:00
Postat av: Anonym

//Anna

2014-01-29 @ 08:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback