Tjugoandra oktober

Vår myssöndag. :) Bilderna jag tog på H och M försvann. Nu har jag ändrat inställningar så det förhoppningsvis är slut på det. Måste dock ändå lämna in den då framkameran inte fokuserar... Bloggar typ mest från mobilen märker jag.
Ikväll har jag å lillvännen myst bara. Hon sov ovanligt lite på förskolan idag så hon har varit trött men bara mysig och inte gnällig. :) Det var dock rätt dag att sova lite på då Sofie ville hämta henne. Perfekt då jag jobbade ända till 16! Skulle vilja skriva om hur hon sover men jag törs inte riktigt ropa hej än. ;) Har tänt mitt nya ljus. Luktar fantastiskt!Nu ska jag borsta tänderna och se serie till jag slocknar. :)
Annars lider jag av en oerhörd tandvärk. Var idag akut dit men än så länge har det bara varit värre. Åh vad less jag blir! Tråkiga nyheter om jobbet fick jag igår också. Men mitt hopp lever så jag återkommer om det senare om någon vill veta...
Såg nyss på nyheterna att den där lilla 3 månadera bebisen avlidit. :( Usch så hemskt! :(

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh har du köpt ljuset på floristen!! Visst luktar de bra!!!!!!:)
Nä men vad tråkigt med jobbet? Vad händer?:/
Ja fy fan vad hemskt med den stackars babyn.. Usch;(

Svar: Ja jag köpte det då jag var Stina. Mums vad gott det luktar! :D Får berätta sen, men jag måste ju byta grupp... :/
Sara

2013-10-22 @ 20:16:03
Postat av: Emma

Ja de var jag om skrev hehe:)
Kommer du på idolmyset på fredag förresten?:)

2013-10-22 @ 20:17:01
Postat av: mamma

Tråkigt att du måste byta till en annan grupp.Bara att hålla i båda tummarna att det blir bra där du ska.Tänk possitivt så brukar det lösa sig.Jätte fina bilder på er alla.Måste nog också köpa ett sådant ljus.

2013-10-24 @ 08:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback