Träning!

Jag har för er som har missat det börjat träna lite smått. Verkligen inte mycket. För det mår jag ändå inte bra av. Jag är fortfarande rädd för att gå överstyr, att jag ska börja träna FÖR mycket. Så jag har köpt ett tiokort på korpen, perfekt för mig med andra ord! Sedan märks det på många sätt det där med min rädsla. Jag är på alla jag tränar med också. haha Men det får de ta! Jag vill inte att någon ska träna för att de måste, utan man ska göra det för att man mår bra av det och VILL! Sedan hade jag även tänkt köpa simkort i Öjebyn men det har jag inte tagit tag i än. Det blir ju perfekt eftersom det då inte kan bli så många pass utan enbart tio, sedan är det slut. Och kanske det då blir efter kortet är slut som jag köper simkort! Jag älskar spinningen lika mycket som förut! Det är kul! Jag är på korpen och det är extra kul för många från jobbet är där och tränar så jag kan ha sällskap alla gånger typ! :) Det blir mycket roligare då!

Så ikväll ska jag köra spinning och sedan ska jag hem och duscha och sedan hem till min kära bror på lite temys eller så! Mysigt blir det hur som helst! Jag kände mig lite lonely förut (då jag har blivit bortskämd att ha H hemma till middag alla dagar förut), men då tänkte jag att jag kan ju faktiskt göra något åt det också. Jag behöver inte vara själv om jag inte väljer att vara själv. :) Fast det är skönt att vara själv också ibland. Men det tänkte jag vara någon annan dag! Jag hade som glömt hur det var att vara gräsänka... Förut kunde han ju jobba borta i MÅNADER. Får se hur länge det blir denna gång...

Har fått lite jobb som har trillat in också! Men inte så mycket som jag hade önskat. Menmen! Alltid något!

Dags att försöka leta reda på en STOR träningsflaska. Jag nallade från Malins hela tiden sist. ;) Min var för liten! Jag dricker som en flodhäst!

På återseende! Jag väljer att tro att jag får en toppenkväll! Gör det du med! :D

Kommentarer
Postat av: mamma

Det blir nog trevligt.Ta det lugnt med träningen.

2012-01-16 @ 18:06:20
Postat av: Carro

Duktig du är som tränar, men med kontroll! Du är strong! Bikini kan ju vara kul att ha med till ÖRebro så kan det bli lite plaskande kanske?! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback