En kortare årssammanfattning av 2011

Det blir ingen årssammanfattning tror jag. Hur har jag orkat alla andra år? ;P

Men vintern bestod av med en massa, massa slalom åkning. Vi var även i Tärnaby och Hemavan. Mycket roligt!





Våren var den härligaste på många år då jag verkligen kände att jag hade tid att njuta (fast jag jobbade heltid) av allt som händer just under våren i naturen. Kommer ihåg min och Annas blå/vitsipp fotorunda extra tydligt. Det var mysigt! Hon flyttade ju även hit i mars! Jag och Sassa åkte ju även till Paris som var en gryyyym resa! Underbara minnen!









När sommaren kom så sökte jag ner mig i tid något... Jag jobbade 80% och det är det bästa valet jag gjorde! Och vilken sommar vi hade! Kanonväder i stort sett hela sommaren (hösten var dock kass vädermässigt). Men efter en sådan sommar får man ju knappast klaga... Eller hur? ;) Sommaren bestod av en hel del badande, umgänge med goda vänner, fester, härliga sommarutflykter, wolleyboll spelande, kubb, storforsen besök, kusin Malins bröllop, ja you name it. :) Allt möjligt kul! Det var också den bästa sommaren på länge!  :)





Hösten kom till slut med allt regn. Man fick klippa gräset betydligt längre in på året än andra år... Jag och Henrik åkte till Turkiet i en vecka på semester. Det var härligt, det var verkligen semester. :) Det behövde jag efter allt jobb i ett års tid i stort sett utan en längre ledighet. Det blev en hel del spelkvällar med goda vänner denna höst. :)



Vintern kom efter en lång väntan. Så här sent som snön kom i år var det måååånga år sedan sist den kom så sent! När den väl kom så smälte den bort direkt! Men nu verkar vi få sota för det också, nu slutar det ju aldrig snöa! Vi slutade året med att åka till Indien på Svärmors 60 års resa i två veckor! :) Nyårsafton spenderas i Öjebyn hos Ida och Stefan. Mycket trevligt!





Kort och gått så har hela året 2011 var fantastiskt bra,kul och underbart! Nu kan ju bara 2012 bli ännu bättre! <3


Kommentarer
Postat av: mamma

Fina minnen, ni har hunnit mycket på ett år.

2012-01-07 @ 05:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback