Veckan som varit



Tänkte skriva ett inlägg som inte har så mycket med Melissa att göra. Blir svårt då hon är det enda som finns i huvudet och hjärtat. ;) Svårt dock att hitta nya bilder som inte är på henne. ;)

Iaf, i veckan har jag haft min mor här. Underbart. <3 Tack mamma för all hjälp! Jag har världens finaste mamma! Hon har tagit tjänstledigt i veckan för att bo här. Hon var så söt när hon kom längs infarten med sin resväska. :) Tror ni jag har haft det bra? På morgonen när Henrik har farit på jobbet har hon kommit intassandes och sett om Melissa varit vaken och nyäten, så har hon tagit henne och myst medan jag har fått sova vidare. Varje dag har jag fått sova till nio ungefär. :) Kanske jag hade fått även annars då hon oftast har somnat om och sovit till nio ändå. :P Ja nu blev det "Melissa talk" ändå.

Till något annat nu då... Vi har fått mycket gjort! Eller iaf mamma. Hon har gjort massa svartvinbär/rödavinbärs saft. Jag har faktiskt hjälpt till att plocka in en hink med bär iaf. ;) Annars kan jag inte ta åt mig mycket ära. Vi har laddat upp med massa babyvårservetter från ÖB (Natusans), 6pack för typ 72 kr eller vad det nu blev. Köpte totalt 6 kartonger. haha Varit på tippen då vår soptunna blev överfull. :P Mamma har hälsat på kusin Malin och Kicki. Jag har hälsat på jobbet med finaste dottern. Jag och älsklingen har ätit middag ute medan mamma var hemma med en sovandes Melissa. Det kändes jätteskumt att vara borta från henne. Och fast vi bara var borta en timma så fick man ju abstinens och längtade hem. Nästan så jag fick dåligt samvete av att vara borta från henne. Men jag tror det är viktigt att kunna komma ifrån också. För att få tid för varandra och jag tror man blir bättre föräldrar också av att längta efter sitt barn. Nu säger jag ju inte att man ska vara borta FÖR mycket, men ni fattar tror jag.
 
Sedan har mamma gjort världens godaste bröd! Man gör det av en liter paltspad! Hur saft som helst. Supergott! Så det måste bli tradition att göra efter varje gång man gjort palt!
 
Sedan har vi gått mysiga promenader med vagnen, sett tv, myst, myst och åter myst. Det här med att ha små barn är verkligen en mystid. Det är så underbart! <3 Att vara mamma är så mycket större, och så mycket mer fantastiskt än jag nånsin kunde föreställa mig. Älskade barn. Tack för all kärlek du ger oss. Vi älskar dig mer än allt annat!
 
Idag hade vi finbesök av Elin, Leo och Gun-Britt. Elin bor ju utanför Göteborg, så det kan man väl kalla riktigt finbesök. ;) Det var trevligt!

Kram på er!
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Vilken snäll mamma du har! :) Och vad kloka ni är som ser till att få lite egentid bara du och henke. tror som dig att det är klokt att komma ifrån lite och bara vara ni för en stund. :) kram!

Svar: Ja det är nog det. Men det känns i mammahjärtat att lämna henne. :) Men som sagt, så är nog saknad bra också. Och bra för Melissa att få lite egentid med mormor så hon i framtiden kan vara trygg att sova hos mormor själv. ;)
Sara

2012-09-01 @ 23:07:13
Postat av: emma

på coop här på byn har dom oxå 6 pack natusan för 70:- så vi har oxå passat på och handla upp! Grymt bra pris verkligen=)
skönt med lite sovmorgon! Jag e ju så bortskämd som har en tjej som ALLTID sover till 10-11 på morgonen;)

Svar: jag hörde mamma sa nåt om det men hon sa att de kostade 90 kr (men mamma har haft fel förr) haha :P
Sara

Postat av: mamma

Tack för att jag fick komma och mysa med er alla. kommer gärna någon fler gång.

2012-09-04 @ 07:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback