Jobbelijobbjobb


Jag längtar till det ser så här vintrigt ut! :) Fast jag varierar ju, ena dagen längtar jag efter snön och andra till stranden. Men jag längtar ändå efter snön! Och åka slalom! Fy vad taggad jag är! :)

Suck vilken hemsk jobb dag idag. Nåja, det blir iaf pengar! Närmare bestämt så kommer jag (om jag överlever vill säga) ha jobbat 11-12 timmar när kvällen är slut på två olika ställen. Och dessutom har vi minst 16 pers var nu ikväll att hinna med. Från och med imorgon har de tagit in en tredje kväll, men såklart inte just ikväll när jag jobbar. ;) Och ALLA är hemma, ingen är borta heller... Så sänd en tanke till mig! Får vi ett larm är det ju kört (det kan ni ju räkna ut själva) ;) Positiva nyheter är att jag får gå på ett extraschema på DJUPVIKEN! Kommer att vara två dagar nästa vecka på Backen men annars är jag ända fram till fjärde november på Djupis. :) Dock är det många kvällar, och det gillar jag ju inte, men å andra sidan är det bara till 20, och jag får sovmorgon. ;) Det är ju inte för alltid. Men hade dock velat vara ledig på måndag. Menmen. Man får inte alltid välja. Jag är iaf ledig så jag kan va med på halloween fest (jobbar kväll fredagen och söndagen, så får ju sköta mig men ändå) och sen är jag ledig helgen därefter också :D Skönt! Hoppas jag får veta så här lite innan så kan jag ju planera in min visit till Örebro tänkte jag! Sen måste jag hälsa på Sassa snart också. Men tror det får bli efter nyår. :) Det är så mycket på g just nu. Vi måste nog tyvärr ställa in det vi tänkt klä ut oss till på halloween festen... Tråkigt för vi tänkte ut det redan förra året. Men det blir för svårt att hitta utklädnader... Men jag ska fundera lite mer på det, jag tycker det borde gå ändå. :)

Nu ska jag fixa lite i huset innan det är dags att bege sig till jobbet igen. Typ hänga lite tvätt och sådant skojigt! ;) Jag tycker ju faktiskt det är lite kul! Dock inte att ta rätt på tvätten, men att hänga den när den luktar sådär gott nytvättat med favorit sköljmedlet. ;) Snart kommer min älskling hem också så då hinner jag pussa å krama honom innan jag måste till jobbet! Få lite energi så jag orkar med kvällen! Kom ihåg, sänd mig en tanke!


Kommentarer
Postat av: mamma

Kul att du har fått jobb.Hoppa satt det inte kommer något larm.Nytvättade kläder luktar mycket gott, jag håller med dig.

2011-10-21 @ 07:08:24
Postat av: annapanna

Tänker på dig i efterhand!

2011-10-21 @ 08:20:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback