Skön helg i stugan<3


Mitt nya, älskade pepparkakshus <3

Har haft en skön helg i stugan med mycket slappande, mys med tända ljus, god mat som mamma och pappa lagat. Vi har inte behövt lyfta ett finger och det har varit så skönt! Spelade sequence också en massa. Mycket kul! Kicki & Gunnar var också där. En härlig och lugn helg precis som jag behövde! Nu står nästa lediga helg vi har tillsammans bokad för svärmorbesök! Förutom nästnästa helg då svärfar fyller 60! Vilket betyder (i och med att jag jobbar varannan helg) att det blir först om en månad typ... Jag som vill dit nu! Och på IKEA! :) Men den som väntar på nånting gott...


Förra året den här tiden var det en halvmeter med snö! (den försvann dock till december) men ändå! Sjukt, kan väl åtminstone vara -3 så det kan komma lite snö och bli lite ljusare ute (och då kåbban kan göra konstsnö iaf)

Nu har vi stoooorhandlat på riktigt! Kändes som att vi varit på IKEA när vi gick ut med vagnen, så mycket grejer hade vi! Sedan lagade vi tacos och det var gott! Måndagslyx :) Nu är svärfar här och kollar musik på spotify till festen med sonen sin... Henke försöker lära honom spotify nämligen. :) Jag har just gjort mig en kopp te (Henke gick loss på massa te från coop, så vi har typ fem nya tesorter) ;) Testar en roobios (stavas det så)? te med äpple, vanilj & kanel. Helt okej!

Nu blir det lite gilmore girls i soffan tror jag bestämt! Har varit väldigt lat på sista tiden... Har knappt gått utanför dörren förutom när jag jobbat. ;) Men ajja, har ju flera år kvar att vara mer hurtig under. ;) Fast vem säger man ska vara hurtig egentligen?

Just ja, var förbi gulleStina en snabbis igår. Kände verkligen abstinensen, måste åka dit snart igen! Hon har en sådan mysig lägenhet :)

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Karin

Det är ju himla konstigt att det inte kommit snö än, och det är ju inte ens kallt! Hej växthuseffekten..?

Så himla fint pepparkakshus!! :D

Postat av: Leka

Vilket mysigt pepparkakshus!! :)

2011-11-10 @ 12:56:34
Postat av: Malin

Vilket pepparkakshus! :) Vart har du hittat det? ;)

2011-11-13 @ 14:04:54
URL: http://t3ra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback