Trötter

Den här helgen verkar aldrig ta slut, den känns mega lång! Samtidigt som jag inte ser framemot nästa vecka då jag faktiskt inte har något jobb! Inte en enda dag! Och inte Frida heller... Det är ganska skumt för andra har fått några dagar men inte vi, till och med en som inte varit hos oss på ett halvår, ännu mer tror jag det är än så till och med! Samtidigt som jag skulle tycka det var skönt, om jag visste, att jag inte blir uttringd. Så jag kan planera saker och ting. Knäpp som jag är så vill jag ju finnas till hand OM jag får jobb... Fast jag blir behadlad som skit. Ska kolla igenom alla jobb som finns i Piteå i veckan för jag är ruskigt less. Jag är sjukt sugen på att åka bort, för det var länge sedan sist... Har ju knappt varit till Älvsbyn ens... Minns inte ens sist jag åkte slalom... :( Men älsklingen nämde idag att vi kanske kan åka han å jag till Tärnaby till helgen om det inte blir Dundret med Henke och Lollo (som vi också pratat om att göra till helgen)... Det tror jag blir bra! För det blir ju en hel del billigare än att åka till Riksgränsen. För helgen ska jag banne mig vara ledig om jag har planerat något! Jag tar inte hur mycket skit som helst

Här kommer bilder på underbaraste Mira. Numera duger inte jag, det ska vara "HEEENKEEEEE!!!!" haha Seriöst, han kunde inte lämna henne ur sikte så skrek hon "HEEEEENKEEE" haha så söt! Hon fick en ny bästis igår när jag skulle vara barnvakt på kvällen efter jag jobbat klart.




Som ni ser så hade hon verkligen störtkul med Henrik! <3 Hon grät till och med när hon skulle hem (det har aldrig hänt mig) haha!

Nej nu ska jag lägga mig och sova en stund innan jag börjar jobba igen. Hata delade turer! Helgen känns extra lång eftersom jag jobbat onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag! Annars brukar man oftast vara ledig torsdag eller fredag så det blir en liten brejk.

Imorrn ska det bli en mys eftermiddag med Anna :D Vill någon annan hitta på nåt nu när jag förmodligen ändå är arbetslös så hojta till! ;) Hade tänkt fara någon dag till byn också ifall någon där vill hitt å på nalta! Men det måste passa med hur mamma jobbar för jag ska vara med henne också :) Och farfar! :) För jag saknar min gullefarfar!

Kommentarer
Postat av: Erika

Åh vilka härliga bilder! :) jag är ledig mycket i veckan så det vore skoj att ses om du ändå är på byn. Vilken dag tänkte du åka hit? :) Kramar

2011-03-27 @ 20:39:10
Postat av: Sara

vilka otroligt fina bilder, mycket härlig ljussättning =)

Postat av: anna

Vad stor Mira blivit :) Och härligt glad hon är på bilderna!

2011-03-28 @ 12:12:48
Postat av: mamma

Ja jag slutar 16 på onsdag om du vill komma då.Fina bilder du tagit på Mira.

2011-03-29 @ 06:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback