Jobb!





Mina ögon går i kors, är supertrött! Förstår inte varför då jag varit ledig både igår och idag och sovit många timmar på nätterna... Har sökt en massa jobb nu, eller massa, men tre stycken! Frida har fått fast jobb som personlig assistent nu och det fick mig att bli lite mer inspirerad att söka jobb som det! Där är det möjligt att få fast jobb men det verkar svårare att få det i hemtjänsten, vilket är synd. Är så glad för hennes skull men kommer ju kännas aptråkigt att jobba i sommar när inte hon är där :( Grattis kusin!

Slänger in en bild på Emil som jag hittade när jag kollade bilder från i somras...


Gosiga Emil! Måste hälsa på dem snart också!

Och så måste ju Emma få vara med också så har vi en sammanställning av barnen i mitt liv ;)


När Emma fyllde 7 i somras och öppnade ett paket som verkar (av minen att döma) vara helt rätt!

Undrar om jag somnar om jag lägger mig och ser lite DH? Måste göra middag också. Vet att det blev sent, men glömde bort det för först spelade jag betapet med Anna (förlorar jämt över henne) ;P och sedan  i all glädjerus över Fridas jobb :) Sedan sökte jag jobb också och nu har klockan blivit mycket. Så dags att göra något snabbt nu!

Jag har en dålig magkänsla när det gäller en viss grej. Jag förstår bara inte... Det känns så otacksamt bara...

Kommentarer
Postat av: Linnea

Gud så roligt för Frida, måste gratta henne nästa gång jag ser henne! :) Var det där hon varit på intro eller? Hoppas det går lika bra för dig också, vore perfekt med ett fast jobb även om jag förstår att det är tråkigt om det inte blir inom hemtjänsten. Men det kanske är bra att avvakta ett tag också och vara någon annanstans, tills saker och ting ordnar upp sig för vikarierna.



Jag håller iaf tummarna för dig :)

Postat av: Anonym

Vad var det för present? ;)



Somnade du?

Och jag vinner ju inte alltid ;)

2011-03-30 @ 08:30:03
Postat av: Sara

jag försökte hålla mig vaken men gick och lade mig tidigt istället :)



jag kommer inte ihåg vad det var, tror det var hennes mosters present, nå ridbyxor eller nåt :) Hon skulle börja rida (men hon slutade ganska snabbt)

2011-03-30 @ 20:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback