Izzy <3


Gullegumman! <3

Suck, HUR ska jag göra imorgon? Är långt ifrån frisk fortfarande men kommer ju fasiken inte få en krona i lön nästa månad när jag är sjuk hela, hela tiden. Men jag förstår ju att jag måste tänka på hälsan först men det är svårt ändå! Gah! Vill ju verkligen jobba, klättrar ju på väggarna fast jag är sjuk!

Kommentarer
Postat av: karin

Är man långt ifrån frisk är det nog ingen bra idé att jobba.. du kan ju smitta också, stanna hemma blir du frisk fortare :) det blir ju knappast bättre om du jobbar sjuk..

krya på dig ! drick mycket te, ät glass och vila :D

Postat av: Linnea

Om du vill ha pengar kan du få min delade tur på söndag, haha ;) Jag glömde bort att jag jobbar till helgen när jag tog på mig jobb till veckan men det ska nog gå bra, jag är ju ung och fräsch ;)Jag läste en artikel för ett tag sedan som handlade om att ett vanligt fel vi gör är att inte lyssna på vår kropp utan istället jobba fast vi är sjuka. Det leder bland annat till att det tar längre tid att bli frisk och att immunförsvaret är dåligt under en längre tid. Så ta hand om dig och krya på dig nu! Jag förstår att det är trist att vara hemma men om du vilar ordentligt så blir du pigg och kry fortare :D Men det vet du nog redan ;)

2011-04-13 @ 21:21:13
URL: http://linneali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback