Tragiskt




Idag har det dött två stycken där Henke är och jobbar:S Gud vad tragiskt. :(  De föll av okänd anledning nerför ett hiss-schakt eller vad det nu var. Far och son :( Och jag har egentligen inte koll på vad Henke gör där, måste ta reda på det ikväll vid vårt dagliga samtal :) Jag vet att drar rör/slang eller något sådant som är tio cm i diameter, men inte mer. Är han i gruvan? Utanför? Jag vet att det är inomhus, men vad menas med det? Men han lovade att han är försiktig så ingenting ska hända honom. :)

Jag har varit effektiv idag efter jobbet. Step in för att träna knät, en snabb joggingrunda (eller kort kanske man ska skriva), sorterat Partylite ljusen och nu städar jag köket och diggar hög musik. Vad vore livet utan musik? Seriöst? Allt blir roligare med musik, jag älskar musik! Tänk er t.ex, en fest utan musik? Det skulle ju inte fungera:P

Vädret håller i sig, kan det inte vara så här heeeeela sommaren? Snääääälla!

Nu är det dags att fortsätta städningen! Imorgon börjar jag nio (om jag minns rätt), så tänkte försöka stiga upp vanlig tid ändå så jag får någonting gjort. haha (Ni vet jag är ju världens morgontröttaste människa, så vi får väl se hur det går med den saken)

Nu kallar arbetet!

Ps. Jag skriver i den "hemliga"
bloggen utan att länka här. Ni som har lösen hittar ju dit hoppas jag vid det här laget.

Kommentarer
Postat av: Karin

Men gu vad hemskt!! :S att nåt sånt ska kunna hända, huvva.. hur går det med knät? Ja ryggskottet.. vet inte vars det kom ifrån men jag brukar ju ha som nå hugg i ryggen ibland. Hade lite såna känningar men sen blev det bara värre. Pappa säger att det kan vara av flera anledningar. Nu är det nästan helt bra iaf :)

Postat av: mamma

sommaren fortsätter till fredag detär ingen fest utan musik.

2010-05-19 @ 07:05:27
Postat av: Anonym

Hörde om det på nyheterna, usch. :/



Ja, livet hade nog inte varit lika långt utan musik. Så det är allt gött att de finns ändå

2010-05-19 @ 12:05:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback