En efterlängtad ledig dag

Idag har jag varit ledig. Underbart! Och att ännu mer underbart att jag hade vädret på min sida. :) Har varit ute ganska mycket och så gick jag till stan för att fota i badhusparken, men den är ju fortfarande stängd pga ombyggnation! Ska den vara stängd hela detta år också? Suck! Satte mig ner vid havet, eller kanalen, och tog det lugnt medan jag väntade på att H skulle sluta så vi skulle gå på stan. Köpte lite grejer till huset och jag fick en fin, söt och billig klänning från intersport av älsklingen. Är han inte underbar så säg <3 Älskar dig! Köpte muffinsformar i silikon så man kan använda flera gånger :) Dock är det bara 6 st i en form så att säga, så man kan inte baka så många :P Och en stekpanna med höga kanter. Har länge velat ha en sådan för man spiller ju jämt utanför om man steker köttfärs, t.ex.







Fortfarande inget Photoshop... Suck, min älskling är för upptagen med wow för att kunna fixa... *pik till honom*

Har äntligen beställt från beautyshop.com! Blev billigt och bra. Men som sidan krånglade vid beställningen. Man skulle skriva in när visakortet gjordes typ för att få igenom det, så jag tog bara en månad och hoppades det skulle gå och det gjorde det! (dock tror jag jag tog rätt månad och år eftersom jag vet jag bytte bank i feb typ)

Nu ska jag lägga mig i sängen och slappna av bara för att jag kan!


En bild från första dagen i Indien <3 Haha, jag vettefan vad jag gör för min, men åh vad jag var lycklig då. Hade tre underbara veckor framför mig. Jag lever på det än. Vill verkligen uppleva en sådan resa igen. SÅ underbar! <3


Elefantturen! :D Så kul!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härliga bilder från idag :D Ser mysigt ut :) Och den med elefanten är ju super söt, hihi :) Hoppas du känner dig utvilad i morgon, i alla fall mer än du brukar. Pyssen

2010-05-27 @ 22:36:53
Postat av: Emelie

Ja det har växt igen nu!



Haha vad gullig du är som inte sa något ;)

Jag hoppas vi kan ses snart! <3



ska svara på mailer imorgon, har varit så trött idag! :o



KRamar

Postat av: Malin Å du vet

Badhusparken öppnar i juni någon gång :)

2010-05-31 @ 15:57:02
Postat av: Karin

Jag har inte svarat på ditt sms för jag har jobbat.. och har inte vetat förrän precis nu hur jag tänkte göra. De som vill får komma och fika imorgonkväll runt 18. :) Passar det inte går det bra alla andra dagar i veckan! :) Har inte planerat någon fest men kanske kunde dra ihop en iaf, typ lördag!?

2010-05-31 @ 17:28:10
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ja precis!



Det ska ajg vara :) KRamar <3

2010-06-02 @ 04:52:25
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback