ett intressant möte



Idag hände det grejer när jag var på Step in. Jag TROR jag kan få träningsvärk den här gången (och det är ett bra tecken ju). Sedan var det ett urgulligt par där. Först när sjukgymnasten visade mig en ny övning så kom gubben i detta par fram och frågade om maskinen var upptagen (vilket vi sa den var), han bara "kör hårt nu då". Så jävla cool! Sjukgymnasten viskade sedan till mig "sååååå sööööt". jag bara "jaaaaa". haha Sedan berättade hon att detta par var 80+! haha Sedan när jag nästan var klar med alla mina övningar så såg jag dem igen. Eller sjukgymnasten berättade att gubben hade sin fruga med sig också, och de hade köpt varsin ipod! Hur coola får man vara liksom? Sedan står jag där och tittar beundrande på dem och så ger de varandra en kram. Såååå söta! de puschade verkligen varandra :) Hoppas jag får se dem ofta där! Såg även min gamla dagisfröken :p Men jag vågade inte hälsa ifall att hon inte känner igen mig. haha Nästa gång får jag kika ifall hon tittar på mig också ;)

Kommentarer
Postat av: anna

Får hoppas de är där fler gånger. Såna där "små" saker i vardagen är guld :) När jag skulle till KSd igår kom en pappa med tre mindre barn. Ursöta var de och pappan verkade vara en superdaaaaaddy. Går inte att förklara, men du förstår nog vad jag menar. Det gjorde hela min dag. Plus små djurspår som sträckte ut sig över åkrarna där bussen åkte förbi. Som en symaskin gått lös där i snön. Gulligast av allt, att spåren fortsatte genom viltstängslena. Små djur alltså. Haha jag kanske är störd, men tyckte det var himla gulligt alltså ;)

Postat av: karin

namen vad sota :)sakert kanner din dagisfroken igen dig ocksa, de brukar ha ett himla minne :D hoppas det gar bra med traningen och allt!!

2010-03-04 @ 16:02:54
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback