Vintermys med Anna




Nu sitter jag på tåget på väg till Sthlm... Lite segt, ja! Sedan har jag tydligen bokat ett tåg som krävdes att jag skulle vänta på centralen i 2 timmar och ingen Sassa är där, vilket betyder att jag kommer ta en flygbuss (billigast) till Arlanda på en gång jag kommer dit, så kan jag iaf fördriva tiden med datorn på Arlanda sedan.

Har haft en fin helg med Anna med mycket trevligheter, bland annat bakmys, spelmys, hundmys, lyxmiddag (ute på restaurang), shopping av julklappar (fast jag egentligen är klar med alla julklappar men kunde inte motstå att köpa fler när två grejer bara skrek HENKE VILL HA DET HÄR! Så sagt och gjort, jag köpte det :)

Det är "konstigt" det här med hur människor fungerar. Jag har saknar Henke hela, hela tiden. Men jag vet det är nyttigt att vara ifrån varandra, och jag tänker att jag inte ska tänka på honom men det går bara inte. :P Jag längtar till jag får krama om min älskling på Kallax, och för att pussa på Izzy och lukta på henne så hon inte har bytt doft nu när jag inte är hemma. ;) Men jag längtar också till Anna kommer upp igen. (Det är inte så länge kvar så det gör att det känns mycket lättare) Då blir det slalom så det står härliga till, och så måste vi åka madrass! (Skriver det här så vi kan hjälpas åt att komma ihåg det) 

Om 30 minuter är jag framme i Sthlm, det gick ganska bra fördriva tiden på tåget iaf. :)



 


Kommentarer
Postat av: anna

Skönt för dig att komma hem då du saknat så mycket. Trevligt du var här iaf! Pyss <3

2010-12-12 @ 18:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback