Liten miss

Haha, vet ni vad jag lyckades med idag? Jag gick in på "Skokanonen" i tron om att det var "Skopunkten". Lite fel där va. Det resulterade i att jag köpte fyra par skor för 700 kr istället för fyra par skor för typ 500 kr. Nåja, det var iaf bra skor att jobba i och dessutom ett par skor som är de skönaste "finskor" jag någonsin gått i. Den är mjuk, lätt att dra på, och ändå en liten klack, och var alldeles, alldeles underbar! Jag får trösta min köpesångest med att jag faktiskt inte handlar många par skor per år. !

Nu måste jag snart ringa jobbet, gruvar mig lite men förstår inte varför. Det är nämligen så att vi bytt lokal så jag har ingen nyckel dit ännu. Men grejen är den att jag börjar 9 imorgon, och det kanske inte är någon i lokalen då. Så hur ska jag komma in är mitt stora frågetecken... Så jag måste liksom ta tag i det snart... Jag hoppas att vik-"tanten" ringer imorgon och ger mig mer jobb, för efter torsdag har jag inget planerat. Jag VET att det finns jobb, det är det som är det störande, men de har inte skickat in det än tror jag, därav jag inte fått något...



Update: Kom på att jag kunde ringa Erika istället för hon jobbar också imorrn :) Och fick också förklaringen till varför hon inte ringt om jobb än (hon hade inte heller fått något för nästa vecka), de har nämligen PK på ena stället imorgon så då skickar de ju in det efter det, mest troligt, så väntar vik-"tanten" på att få klart från båda ställena :) Eller så har någon helt annan fått på Djupis och vi får på Backen. Haha, ja tjorv som ingen förstår sig på, men imorgon eller torsdag får vi nog veta då :)

Kommentarer
Postat av: karin

vad roligt med nya skor :) kaktavlan är från handplockat, 149 kr :)

Postat av: Erika G

Det är alltid bra med skor! :)

2010-04-13 @ 21:36:45
Postat av: maud sandberg

typisk Sara miss mendet är bra att du hittade skor i alla fall.

2010-04-14 @ 07:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback