Irriterad!

Suck... Alla jävla myndigheter... Nu är det scn som vill bråka för 2008 när jag pluggade! Måste ringa och höra vad tusan det är frågan om. De tror att de betalat för mycket till mig. Jag minns att jag ringde dit och sa hur mkt jag hade tjänat och om jag skulle sluta med bidrag eftersom man inte får tjäna över en viss summa. Då gjorde jag det, jag betalade till och med in en summa för att jag redan hade överstigit den heliga gränsen. Men nu så stämmer det ändå inte! Irriterande. Nog för jag VET att det inte handlar om någon stor summa, men ändå! ALLA ska krångla, jag måste ringa en massa telefonsamtal typ varje dag. Till och med i Indien var jag tvungen ringa... Hittils har jag ju alltid haft rätt i slutändan, men det tar på krafterna! Ville bara skriva av mig lite frustration!!

Kommentarer
Postat av: maud

Hoppas att det löser sig.

2010-04-07 @ 07:29:46
Postat av: Jennie

Undra om dom har lika bra koll om någon betalat för mycket någon gång ;)?

Ja elitseriakval är skoj =). Johan har varit en väldigt duktig hanbdollspselare och ledde tom skytteligen i elitserien innan han skadade knät. Han är fortfarande duktig men satsar ju inte direkt hårt på handbollen och tror inte att han kommer fortsätta spela nästa säsong oavsett om dom går upp eller inte. Men hursomhelst så är det kul med kavlmatcher =).



Jag tror som dig att man kan jobba bort lite av sin blyga sida. Jag har varit superduper blg som barn =).. men sen på högstadiet så bestämde jag mig för att min blyghet inte skulle få sätta stopp för mig. Så det är inget socialthandikap för mig, absolut inte... brukar kunnna dölja det bra, men det finn sju alltid i mig. Du kommer få lösen till gamla bloggen såfort jag bestämt vad det ska vara =).



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback