Tjejkväll med Pernilla Wahlgren

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på att tiden ska gå. Har haft en underbar dag/kväll med Sassa. Vi gick runt i Barkarby och tittade in i olika affärer. Jag fick mig en fin present av Sassa. Tack än en gång för den, Sassa! Vi fikade varm choklad och chokladboll. Jag skötte mig riktigt bra! Vi gick in på IKEA och såg allt julpynt redan. - DET ÄR JU SKANDAL! Till slut var det dags för tjejkvällen som inte var riktigt som vi hade tänkt oss. Tur jag hade Sassa, annars hade det nog faktiskt inte varit så kul. Men som sagt, en väldigt rolig, impulsiv dag! Jag brukade ju faktiskt vara väldigt impulsiv förr... Jag är inte det längre, men jag försöker ibland. Jag måste släppa på lite kontroll.

Undrar om jag är i luften när klockan slår över till den 15:e oktober? Elller om jag precis har landat. Ser framemot imorgon med skräckblandad glädje. Haha, hur blev det där? Jo, men KUL, ja, men lite ångest också inför allt. Men det ska gå bra!

Ha det bra alla så kommer jag nog med någon bättre uppdatering snart. Måste skärpa mig!

Kram!

Kommentarer
Postat av: karin

vad bra att du hade roligt ! grattis på födelsedagen! :) (igen)

Postat av: karin

asså jo måste iaf kolla vad jag kan få för ersättning! är stendött på jobbfronten nu..men eftersom jag var i dublin 4,5 mån så kan jag inte tänka mig hur det ska gå..för det är ju de 12 senaste månaderna som räknas..

2009-10-15 @ 10:27:36
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: maud sandberg

Grattis min prinsessa på den stora dagen hipp hipp hurra hurra många grattis kramar mamma

2009-10-15 @ 16:05:46
Postat av: anna

var du i luften när klockan slog tolv? hoppas du får en bra dag!

2009-10-15 @ 16:19:47
Postat av: Jennifer

Jag vet inte riktigt om jag kan då än. :/ Men boka ni osså kanske jag försöker boka när jag vet. :) Det skulle vara så himlarns underbart att få fara på! Har du haft en fin dag idag? :)

2009-10-15 @ 22:01:30
URL: http://jacobssonjennifer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback