Oktober väcker känslor



Usch, vad tiden går snabbt.
Och just nu kan jag inte se ljust på framtiden, mina planer dog innan de ens fått börja gro. Jobb pratar jag om nu. Verkar bli dåligt efter nyår på grund av att det visst ska bli 40 övertaliga då (fastanställda som blir utan jobb), som hamnar i övertalighetspolen. Suck. MEN, det har låtit så här många gånger och det har ändå funnits jobb, så det är väl bara att hoppas på det. Jag känner mig så stressad över att börja jobba igen, men det är inte bra. Det kanske bara tar längre tid?

Iaf, det jag tänkte skriva nu var att jag hade väldigt trevligt med Stina och hon sa att hon ville gärna komma hit fler gånger, att man har som vana att kanske två gånger i månaden hitta på nåt sånt här. :) Väldigt mys, så det hoppas jag på! :)

Oktober då. Början på oktober har de senaste åren känts väldigt ledsamt för mig på något sätt. Jag vet inte hur jag ska förklara varför och jag vet inte om jag vet det själv riktigt. Kan bero på att det var då den hemskt ledsamma olyckan hände, men kanske inte? Jag var så liten då, men det kan väl påverka ändå, fast det inte var mig det handlade om. Jag kan inte föreställa mig hur hemskt det måste vara för min kära bror. <3 Jag tänker på dig!!

Sedan tror jag just den här biten av hösten påminner mig om våren på något sätt. Just den här tiden, lite småkallt, grått men ändå färger, lite blött och så ibland. Då tänker jag på sjukhus och mormors sjukhustid. Det är jättehemskt när jag går till sjukhuset och det är sådär ute, som jag inte riktigt kan förkklara. Det känns som att jag är tillbaka i tiden. Där & då just nu, fast jag vet att det inte är nu så är känslorna precis lika tydliga. Tiden stannar för en stund och de där känslorna kommer tillbaka.

Mm.. det var vad min hjärna ville skriva ner ikväll. Henke har haft några polare här ikväll som har spelat ett nytt spel han har köpt. När de åkte hem så spelade han själv lite, nu har han slutat så nu ska vi sova efter en händelserik dag och kväll. Jag är supertrött! Jag har skrivit en lista på vad vi ska göra imorgon så vi inte glömmer. Fattas väl bara att vi far iväg imorgon på våra äventyr och glömmer listan?

God natt mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Erika

Tack så mkt för ljusleveransen! perfekt med lite ljus att lysa upp med i höstmörkret! :) kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback