Jisses vilken helg :)

Ja, vilken helg!

Fredag på dagen kom Malin, Frida, Emil och Mira hit :) Det var myss! Fredagen innebar ju också att det var födelsedagsfest för mig hos oss. Det var ganska udda, men väldigt kul. Det jag menar med udda var att i slutändan var det bara jag och Henkes familj och släkt som festade hos oss, på MIN födelsedagsfest. Emma, Stina, Simon kom förbi några timmar också, men när dem for så var det Jag, Henke, AM, Kattis, Sussie (kusin till H) och hennes pojkvän Micke. Patte & Malin kom också förbi där mot slutet innan det var dags för utgång. (By the way Karin, Luftens hjältar finns inte) :/ De får ju inte ljuga och säga de ska skaffa den? Jag har aldrig varit med om så många killar som har stött på mig på en och samma kväll. Jisses alltså! Men, det är alltid kul att få bekräftelse. En stötte på mig fast Henke dansade med oss på dansgolvet. Men när någon stötte på mig när inte H var med så var jag tvungen att springa och skvallra för honom. haha Ville han skulle bli sotis men han bara "vad kul" :P haha Han är bäst min Henke!

Kvällen slutade med att vi var på Max och så skulle Micke gå ut och ta luft för han mådde dåligt. När vi går ut därifrån så är han borta och svarar inte på telefonen. Vi ropade och skrek efter honom, men utan resultat. Sussie ringde polisen för att fråga om de tagit in någon Micke i fyllesällen, de fick dem inte svara på, inte heller om de tagit in någon utanför Max. (Inte för att han verkade så full att han skulle hamna där) men vi var ju tvungen göra nånting. Vi ringde och ringde, ropade med vi hittade honom inte. När vi har gått halvvägs hem till oss så ringer han, då hade han haft ljudlöst och kommit på den briljanta idén att han skulle gå hem till oss. (annars hade vi tänkt ta taxi). Så det slutade lyckligt ändå. :)

Hela släkten sov över här och jag mådde apa hela natten, somnade halv åtta kanske och upp kl 10. Då skulle vi mot Boden för att kolla skidor på skifix. Henke hittade sig ett par som han köpte. Jag vet vilka jag ska köpa nästa år då min uthyrning "går ut". Om inte Kattis vill köpa mina, så köper jag ut dem från skifix så köper hon dem av mig. Det beror på. Suck, idag har Henke och Balton åkt i Kåbban, jag vill ju också! Jävla knä! Ska ringa och få en till läkartid imorgon (även om jag kan gå nu), när jag ändå ringer ska jag se till att få alla journalkopior också. Gick in till stan och lämnade in min klocka som stannar då och då fast det är nytt batteri i den, och knät höll, men det började spänna sådär konstigt i knävecket som det gjorde kvällen innan det blev en ballong av knät. Så får se hur det är imorgon. Henke ska följa mig på en liten promenad senare ikväll så vi kan testa det så jag vet vad jag ska säga till läkaren imorgon.

Idag, har jag sovit till 10, sååå skönt! Välbehövligt. Sedan har jag pratat på msn med en "nyvunnen" bloggvän, eller vad det ska kallas. Mycket trevligt, hon verkar vara en så bra tjej, jag gillar henne! Sedan stan då... Nu väntar jag på att H ska komma hem, jag ska nog göra lite scrap innan. Han har lovat städa hela lägenheten efter festen =) och jag ska fixa och dona lite jag också! Sedan vill jag (om vi hinner) hälsa på Sofie och Krille så vi kan lämna en liten present till Theo som verkligen är på tiden. Den ligger här hemma och väntar. Sedan vill jag ta det lugnt och bara vara med H ikväll. Det var längesedan bara vi två hade en riktigt slapparkväll tillsammans =)

Nu kommer massa bilder :)


Efter Mira anföll tårtan (för hon ville ju också ha) så fick hon trösta sig med ett rån istället :)


Charmiga Emil var också här! På vänster sida om tårtan ser ni resultatet av Miras attack ;)


Moster kittlade Mira så hon höll på att skratta på sig! Så himla söt!!


AM och Kattis kom tidigare så vi gjorde hemmagjord pizza. Det var inte igår minsann! Här kan man väl säga att kycklingklubban anfaller. :P


Jag undrar hur Molpes bild blev som hon tog? :P


Vink tillbaka till Stina ;)


Precis innan utgången. Vi ser inte ut att behöva mer alkohol i kroppen iaf :P Måste också säga att AM gjorde min fina frisyr och hon gjorde även Katarinas :) Tack för det :)

Kommentarer
Postat av: tant a-m

it was a freckin' superduper friday! ;)

Postat av: Anonym

kom inte min kommetar fram eller missa jag skriva när jag svara på mejlet? iaf tänkte jag tillägga att du får lägga ut mer bilder från kvällen- är ju så kul att få se när man inte var med själv :P kanske blir på bdb?

2009-10-18 @ 19:20:16
Postat av: karin

låter som en toppenhelg :) hoppas bara knäna blir bra nångång!! vad söt emil är och vad stor han blivit ! vilket härligt hår han har :)

2009-10-19 @ 11:42:14
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback