10 dec blev Mira ett år

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har helt tappat suget faktiskt. Det har hänt så mycket, som jag inte riktigt gillar. Det är dåligt. Jag förstår inte, det är så mycket jag inte förstår. Det jag försöker stå för och jag trodde andra gjorde också, det faller bit för bit. Vart tog ärligheten vägen? Det gör mig rädd. Jag har ingenting mer att säga.

By the way, för precis 22 år sedan så döptes jag. Borgerligt. I Nystrand byagård, med luciatåg och en sjungande Frida mitt i allt "HÄR KOMMER PIPPI LÅNGSTRUMP, TJOLAHOPP TJOLAHEJ TJOLAHOPPSAN SA"! (Med lucialjuset som mikrofon). Jag har hört att det kan komma att te sig i favorit i repris på mitt framtida barns dop (om den skulle råka döpas på lucia) ;)

För att utbringa lite utdelning av glädje visar jag bilder från när Mira fyllde hela 1 år. Stora tjejen nu ju!


Hon hjälpte till öppna paketen och älskade att leka med sina nya grejer :)


Kuddarna var väldigt roliga!


Ett hårband! Hur söt får man vara? Men det var inte många sekunder hon ville ha på sig det. :P Jag lyckades fånga ögonblicket!


Det är tröttsamt att fylla år, man kan inte alltid vara glad ;) Mormor Janet skulle ta upp henne och jag bara "vänta jag måste få fota henne", taskigt jag vet ;)


Kontraster från förra gråtbilden. Här håller hon på att skratta ihjäl sig hos farmor ;)



Pippi tältet var en favoritpresent. Hon har även börjat gå in i sitt eget rum nu :)

Kommentarer
Postat av: emma

oj vad har hänt?? Ha,ha, coolt du döptes på luciadagen!!!:)

Postat av: emma

ha,ha ja de var lite coolt med girafferna!:) vad roligt o höra! tänkte de kunde vara skoj o få läsa lite om florida oxå:) jag blir själv glad av att läsa om allt! känns nästan overkligt! Jag kan ju bara säga att ska ni till USA så skulle jag alla ggr rekommendera florida, fast jag tror både LA och New York oxå e sjukt intressanta städer:)

2009-12-13 @ 17:08:27
URL: http://ouzzo.blogg.se/
Postat av: Carro

Åh gud vad fort tiden går. Det var ju nyss hon kom till världen.. Jag ser framemot att spendera en lucia på ditt barns dop! :)

2009-12-13 @ 22:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback