Boring

Har snart tvättat klart och har fortfarande lika konstigt i halsen. Näsan är liiite bättre dock. DÅ vet ni! ;)

Alltså jag kan inte fatta att om sju dagar (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) åker jag och Anna!! <3 Som vi ska njuta, har svårt att tänka mig att någon annan kan njuta så mycket som jag vet att vi två kommer att göra. Sedan när resan är "slut" så är den inte slut. HA den! Då har vi en weekend kvar som består av att träffa den andra Anna. Saknar henne jättemycket! Saknar också Sassa, och henne kommer jag också att få träffa! Hur underbart får livet bli ibland? När vi har haft våra 10 dygn tillsammans så har vi ytterligare en helg att se framemot. Wonderful! Vi ska alltid ha något i framtiden inplaneratså vi ses med jämna mellanrum! Annars är det lätt att det rinner ut i sanden. Vi har pratat en massa på msn de senaste dagarna, jag får fan abstinensbesvär. Som tur är kommer Anna att skaffa halebop lagom till vi kommer hem från the paradise! Så då kan vi ringa varandra hur mycket vi vill :)

Jahapp. Hur tråkigt får man ha på en skala då? Vad ska jag ta mig till? Se lite GG kanske... men då blir det mycket film ikväll också, så frågan är hur less jag kommer att vara? Less less less less less less less. Strålande sol ute på morgonkvisten... Nu är det lite mer mulet, men oj vad jag ville ut och ta lite höstbilder här också. Dock finns det inte lika fin natur här som i Älvsbyn, tyvärr! Så är det!

Vet ni vad? NU KOMMER POSTBILEN! Hoppas snubben har med sig lite rolig post till mig. MEN, det har han inte haft på länge. Min låda har varit tom flera dagar på rad. Förresten, en bra nyhet är att eftersom jag står som medsökande på lägenheten, så behöver jag inte ha min sista månads uppsägningstid (dec) så då kanske vi kan flytta in några dagar innan 1 dec :) wihieee

Kommentarer
Postat av: Carro

Gud vad skönt att ni kan flytta in några dagar innan. Då få rni sätta igång och julpynta direkt! Du ska ju se det positivt om postbilen inte kommer, då kommer ju inte heller några räkningar..;)

2008-09-19 @ 13:08:49
Postat av: Anonym

Precis, inplanerat ska det vara! Då är tågbiljetterna som billigast, haha eller vad säger du? :) Ska bli jätteskönt när den där pisstelefonen får rätt kort äntligen!

Är också less (kommer nog märkas på denna långa kommentar) och bror och mamma åkte ner på stan för en stund sen så jag tänkte hänga med, men nej det får jag ju inte (fick inte gå med dom i alla fall) så jag får avr hemma här helt ensam. Men jag lyssnar på vår man och förösker tänka på våra mysiga kvällar med musik och spel i afrika... :D

2008-09-19 @ 14:48:59
Postat av: Sasso

åh jag saknar dig med!

ska bli så kul å ses! :D

2008-09-20 @ 15:06:14
Postat av: Sas

Krya på dig skulle jag också säga:)

2008-09-20 @ 15:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback