Wonderful

Igår blev det att se skräckfilm hos Natta. Natta var nog den enda som var tuff! ;) Vi andra tittade mest bort när det blev obehagligt eller gömde oss bakom en kudde. haha Men den var riktigt bra! Men vi kanske bara inte är gjorda att se skräckfilmer. :p

Idag har jag tänkt att julstäda lite. Men det har inte blivit så mycket av det ännu.. Försöker fixa så jag kan maila från min mobil men måste nog in på radiohuset på måndag för att be dem hjälpa mig, för det funkar inte över internet.. Irriterande! För då måste jag vänta till måndag innan jag vet om det funkar, och det kan vara min livlina hem från Sthlm!

Sassa ringde för ett tag sedan. Underbart att prata med henne igen. Ååå vad kul vi ska ha gumman! Och på stan också! :D wiiiie är det rätta ordet där! Eller muffstuffs kul! Saknar dig så mycket vännen min!

Har gjort klart några fler julklappar. Shit vad många det är i år!  huuuh! Tur det bara är jul en gång per år om man tänker på den fronten! Ska väl försöka göra lite nytta nu! Puss å kram från mig då!

Julkonsert 2006
Biljetterna tog slut redan efter två timmar. De var efterlängtande med andra ord!

Kommentarer
Postat av: Sassa

muuufs:) ska bli så kul!

2006-12-06 @ 17:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback