Ny frisyr :(

Före jag klippte mig såg jag ut som ovan...
 
 
Visst blev det skillnad även om INGEN har sett att jag klippt mig ännu. Men jag är besviken för jag hade tänkt mig en pageliknande frisyr. (Stavas det så)? Jag blir så arg på mig själv för jag såg hela tiden att jag tyckte det blev för långt men jag vågade inte säga något. För frisören menade att om man har ovanför axlarna så kräver frisyren mer jobb (och jag hade sagt att jag vill inte behöva styla mig varje morgon)... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har det ändå alltid uppsatt, precis som innan. Ville verkligen ha en förändring och det sa jag till frisören (som jag varit till en gång innan och då blev jag supernöjd). Så jag är sååå besviken men samtidigt får jag väl skylla mig själv då jag inte sa något... Gah. Hade hellre haft det lika långt som innan än så här... :(
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det blev jätte bra klart att det syns att du klippt dig.

Svar: det är bara för du är min mamma ;)
Sara

2014-06-18 @ 17:57:56
Postat av: Erika

Du är superfin i alla frisyrer Sara! Allt klär ju en skönhet! :) Men jag förstår såklart din besvikelse om du ville ha det kortare. Sen det där som frisören sa om att det kräver mer styling med en lite kortare page är då bara bullshit. Jag har ju jättekort page och mitt hår har aldrig varit så lättskött som nu. Duscha, torka sen är det klart! :) Och jag vet att det är jättesvårt att våga säga till frisören om man ser att det inte riktigt blev som man tänkte sig. Jag törs knappt göra det fastän jag själv jobbat som frisör. Men som frisör ska man alltid vara supernoga och fråga fleeeera gånger om kunden är nöjd och om det blev som hon/han tänkte det. Det är tyvärr det de flesta gör fel. Surrar för mycket om väder och vind istället för att fokusera på att uppfylla kundens önskemål. :) Oj, lång kommentar från mig, men det här med friserandet ligger mig fortfarande varmt om hjärtat haha.. :)

ps. jag tänkte ringa dig någon dag, går du att nå på ditt nummer nu? Tänkte om du fått telefonen fixad? :) Kraaam

Svar: Tack fina du! <3 Ja, det är bara så störande att jag inte sa något. Men jag blev så ställd just när hon sa så om "korta" frisyrer så jag vågade inte säga något, ville ju inte "förolämpa" henne när hon borde "veta bäst" så att säga... :(
Jag har mammas gamla telefon så jag har telefon (med mitt nummer). Skulle ha fått tillbaka min igår men de har inte hört av sig än. :( Kram!
Sara

2014-06-18 @ 21:30:14
Postat av: Anonym

Ja nog syns det ju att du klippt dig! men var det inte så du tänkt dig och du känner dig så besviken kanske du ska försöka våga gå tillbaka? Tänkte också det var konstigt att det skulle krävas så mkt styling ovanför axlarna då jag själv aldrig gjorde något särskilt när jag klippte kort sist... Riktgt trist när det blir så fel, och man inte vågar säga något. Jag vågar bara göra större förändringar med "min" frisör nu för tiden, synd hon finns 100 mil bort bara ;)
Hur som helst, så är du fin vilket som. Om det nu är någon tröst. Kram!

Svar: Ja, fast det känns konstigt att gå tillbaka just när det är mitt fel och inte hennes på nåt sätt. Sen var ju det i måndags så är välkonstigt gå tillbaka en vecka senare som det lär bli efter långhelgen nu... ? Fast jag är nog för feg. Jag kommer inte att välja henne igen iaf! Har ju inte hittat någon "egen" än tyvärr då min "egna" inte är frisör längre. haha ;)
Sara

2014-06-19 @ 12:04:38
Postat av: Karin

Jättefin är du!! Tråkigt att du inte blev nöjd och jag kan förstå att du blev ställd och inte vågade säga nåt! Men säger som Erika, du är fin i alla frisyrer!! :)
man borde väl få gå tillbaka sen om man inte blev nöjd, även om det blev en vecka senare.. ? :)

Svar: Tack. Jo det borde man väl få. Men nu har det gått 2 veckor och jag skulle aldrig våga gå tillbaka då det inte är något "fel". Hade absolut gått tillbaka om det var snett eller inte alls som jag sagt...
Sara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback