"Meissa själv"

Underbara älskade unge! <3 Kanske är dags att skriva något om hur du utvecklas?

Du utvecklas förstås mer och mer för varje dag. Du pratar mer och mer för varje dag som går. Du  är väldigt motorisk och det bästa du vet är att hoppa. Du har även börjat hoppa jämnfota och det ser så himla, himla sött ut. Älskade lilla barn. Du älskade lilla flicka. Att vara ute är också bland det bästa du vet och du vill inte gå in när vi är ute. Vi får locka in dig eller bära dig gråtandes. Gunga är också skojigt!
 
Vet inte exakt hur lång du är nu, drygt en månad innan din andra födelsedag. Men du väger nog ca 11 kg.
 
Du är självständig och KAN SJÄLV. Du säger hela tiden när vi försöker hjälpa dig med något "Meissa själv". Du säger även till när du vill ha ny blöja. Antingen säger du "ny böja" om du tycker det är obehagligt eller är för mkt pink i den. Eller så säger du "bajsa" och ja det fattar nog alla vad det betyder. :) Du gillar dock inte pottan. Du kan sitta på den med kläderna på och du har bajsat i den kanske tre, fyra gånger. Ibland säger du till innan du har bajsat men du vill ändå inte gå på pottan. Men vi stressar inte. Det får ta den tid det tar. När du är redo är vi redo så att säga. :)
 
Dina älskade kompisar som du pratar om är Aylin. Hela tiden Aylin. Du har till och med döpt din favvo docka till Aylin. Nikki tycker du också om att vara med. Och Amanda har du koll på när vi träffar henne. Ni två börjar bli allt mer och mer för att leka med varandra, eller iaf vara i varandras närvaro. :) Snart dags att ses tycker Melissa!
 
Dina favvo personer bland våra kompisar är Totto, Anna, Sara, Sofie och "Utt" (Davut).  :) Det är dom du verkligen har koll på. :)
 
Och släkten har du koll på förstås. Mormor, morfar. Morbröderna och farmor. Och AYYA. Ayya pratar du väldigt mycket om. Faster Ninni och Molpe. Och din älskade farfar. När vi var på graven sist så vinkade du till farfar. Älskade lilla du. <3
 
Du sover som du alltid gjort. Du sover bra men kan vakna och vill komma och sova mellan mamma och papopa. Däremot har du nu lagom till sommarlovet börjat sova längre. Det tackar vi och bockar för. :)
 
Just nu är du inne i en fas där du äter ganska dåligt. Vi förstår inte hur du kan ha så mycket energi ändå. ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det kommer så många ord hon upprepar det man säger och gör som man säger oftast..det är så ibland får man bokstavera så hon inte ska göra det man pratar om för hon kan allt själv lik sin mor hon kunde också allt själv. Och du har blivit en klok medveten Mamma.

2014-06-28 @ 07:44:07
Postat av: Emma

Vi vill oxå ses!!! Haha kan inte låta bli att reagera på hur lila de verkar i utvecklingen! Lite roligt:) tror Dick Melissa pratar bättre än Amanda för hon pratar gärna men säger inte bokstaven S så de blir många roliga ord;)

Svar: hihi ja skulle vara så kul att ses snart med barnen :) Vad önskar sig Mandisen mer än Bamse? (Stina skvallrade) ;) Melissa säger inte alltid S jättetydligt men oftast :)
Sara

2014-07-04 @ 16:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback