25:e juni 2014

Detta är tidsinställt. :) Är i Keräsjänkkä nu förmodligen :)
 
Jag hoppas jag får tillbaka min mobil snart (idag eller imorgon blir den klar). Dock åker jag ju norröver idag runt 13. Så hinner nog inte få den. Skulle vilja visa massa bilder på jobbet här på infarten. Men å andra sidan blir det desto roligare att se för er när ni kommer och hälsar på. :) Nu har vi till och med sått gräs. :) JAG har faktiskt sått gräs. hihi :) Vi hjälptes åt igårkväll efter tisdagspysslet. :)
 
Infarten är klar, gruset är på plats. Snart ska jag få plantera lite blommor! Och min älskade snöbollsbuske! (Den måste inköpas)
 
Nä nu ska vi fixa lite och packa. Snart kommer Ayyan och Sofie. Ska bjuda dem på lunch. Gjorde lasagne 22.30 igårkväll då jag insåg att köttfärsen skulle måstas kastas annars. ;) Så det ska jag bjuda Soffan på. :) Första gången jag gjort mat sådär sent. hihi
 
Nöjd tjej! (Smart med tidsinställt då kunde jag lägga till färska bilder) hihi
 Lite mörk bild men se så söta tjejer! :) Dom här två kommer nog bli bästisar! :) (Iaf om vi mammor får bestämma) :) Melissa är så fin med henne! <3
 
Efter helgen åker vi upp till stugan mest troligt. Var egentligen tänkt Lycksele men våra kompisar som skulle dit hade inte råd denna månad. Så då åker vi nog upp till stugan och sparar Lycksele till då dom kan följa med. :)
 
Nä packa var det! Och rengöra ugnen. Det rann över lasagne igår i all hast. ;)
 
Ha det så bra mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken glad tjej och nöjd när bästisen är på besök. Jätte fina bilder vill ha flera,ha det så trevligt hos farmor och anna maria.

2014-06-26 @ 08:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback