Fantastiska dagar!

Älskade fina Melissa! <3
 
Vilka härliga dagar vi haft och dagarna bara rusar förbi. Alla lika fina. Soliga sommardagar. Kärlek. Varma vindar. Vänner. Ledighet.  Lycka över att ha varandra. Underbart!
 
Igår kväll kom Emma förbi lite spontant då hon hade jour. Jättetrevligt och mysigt. :)
 
Ikväll blev det en spontan grillkväll med grannarna och jag och Melissa har även under dagen hängt lite med dem ute på gårdarna, lekt, busat och badat. :) Vid läggdags för Melissa kom Henke på att vi skulle cykla med cykelkärran (som vi knappt använt för Melissa har föredragit cykelsitsen men då jag skulle cykla och handla lite så tog vi den och nu älskar hon den), och att Melissa kunde sova i den (om hon ville). Men det ville hon inte förstås för det var ju kul. Och så sa hon "Titta mamma kåååja" "Myyysa kåååja". Det var ju mysigt som i en koja då vi drog för myggnätet också. ;) haha Men vi hamnade i Öjebyn (jag trodde vi skulle cykla till stan bara), och på hemvägen när vi närmade oss Djupviken så blev hon rätt trött och gnällig. Sedan somnade hon ovaggad nästintill i sin egen säng. Sötungen dära! Vad vi älskar dig din pappa och jag! Och många andra också för den delen förstås. :) 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Men vad roligt om hon börjar vilja sitta i kärran och sedan sova i moffas säng. skönt att vara ute och cykla när det är så varmt ute man behöver röra på sig lite men det tar i mot när det är så varmt man behöver inte gå många steg så rinner det från en.

2014-08-06 @ 06:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback