Feber, fisksoppa och netflix!



 
Lillan fick feber idag på eftermiddagen som från ingenstans. Lillvännen. Så imorgon blir det att vabba igen... Medan hon var hängig och mysig här på kvällskvisten innan hon skulle sova så passade jag på att slå igång en film på netflix. Det blev "I taket lyser stjärnorna". Gah vad jag bölade. Och Melissa som bara satt bredvid mig och myste och så tittade hon på mig och gav mig kramar nästan varje gång jag snyftade till. haha Fick motsatt effekt. Och så tänkte jag att tänk om något händer mig/oss... Ja ni vet hur det är när man blir påmind sådär om vad cancer och andra sjukdomar kan göra med oss... Melissa satt och lekte lite i famnen med sin apa helt ovetande om vad som försiggick i sin mammas huvud. <3
 
Och så fyller ju världens bästa morfar år idag som vi hunnit vara och fira också! :)
 
Idag till middag gjorde jag fisksoppa. Låter kanske äckligt men det var det inte! Till och med jag som inte är någon fiskälskare (och framför allt inte torsk) gillar den ju så det är nog något att hänga i granen ändå! Och enkelt! Vill ni ha receptet kanske? 

Hade egentligen tänkt pyssla lite nu på kvällen men jag har inte orkat. Tog reda på disken och har tvättat lite och funderar på sängen nu.... Kanske lägger mig och ser något på netflix. Har ni några bra tips på vad jag måste se? Måste ju se Dallas, har ju hunnit gå 2 avsnitt. Men vad mer? Vad ser ni för bra grejer? Filmer, serier?
 
Kram!

Kommentarer
Postat av: Karin

Fisksoppa är ju jättegott!! Absolut vill vi ha recept ;) Har du gjort min mammas laxsoppa nån gång? Den är helt fantastisk!

Jag har börjat se Pretty little liars på Netflix :) den där Orange is the new black vill jag se också som alla pratar om, den ska ju vara jättejättebra.

Svar: Den måste jag testa! Kanske måste göra en recept kategori jag också ;) inte för det händer så ofta att jag testar något nytt, men ibland så ;)
Sara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback