Ångest

Åh herre-min-gud vilken ångest jag har nu för att gå intro ikväll. Huvvaligen. På torsdag är det min första "riktiga" dag och då förhoppningsvis bara till 12 och likaså fredag. Dock måste jag  nog förlänga på torsdag då jag har några timmar för lite insatt på schemat. Jag kan ju tycka hon kan bjussa på dom timmarna. För att jag fick mitt schema försent... Hon sa dock först att "vi kan ju titta till veckan vilka timmar du ska ta bort". hehe Synd jag är för ärlig, hade ju hellre tagit bort 4 timmar än lägga dit. höhö ;) Menmen, nog ska det här bli bra. Vårdtagarna jag träffade i fredags är då trevliga. Många är väldigt skojfriska så det är kul! :) Och nu är det ju redan november, och sedan halva dec kvar innan jag går på julledigt. Och sedan HELA mars ska både jag och Henrik vara hemma. Han ska ha semester som han måste ta ut (eller få dom i pengar men han är ju hellre ledig förstås) - Detta för att han inte hade någon semester i somras då han var föräldraledig. Så då i mars så ska jag vara föräldraledig. Wihi! Och sedan efter det är det ju nedräkning till sommarens ledighet, då vi båda ska vara hemma hela sommaren också :D. Sedär. Det är inte så länge kvar till sommarn alltså. ;)
 
Nu sover lillan och jag sitter och saknar lite granna... Saknar min make förstås... Tiden lär gå väldigt långsamt nu. Ajja. Nu ska jag försöka vila lite jag också! 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Det går bra ska du se bra att tänka positivt och det vet jag att du gör. Två veckor går jätte fort bara man har nått att göra och det ordnar du säkert tur att du har gullungen hemma som du kan pussa.

2013-11-05 @ 07:36:33
Postat av: Emelie

Tiden kommer bara flyga förbi!
Vad kul att du ska vara ledig hela sommaren, det ska ju jag också ;) Då kan vi ju säkert ses (självklart ska vi ju ses innan också men du fattar ;)) om ni nu inte ska resa bort!

Kram!

Svar: hihi ja det kan vi! vi kommer mestadels vara hemma till sommaren, renovera utomhus klart och någon semestersväng med husvagnen lär det bli också. :)
Sara

Postat av: Emma

Hoppas de gick på bra jobbet!! ❤❤

Svar: Det går okej, men asså. Du ska bara höra hälften. Ojojoj säger jag bara! ;) Tack! <3
Sara

2013-11-07 @ 23:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback