Jag lever...

När Skellefteå gjorde mål den där första matchen i finalen... :p haha INTE nöjd tjej. Sedan direkt efteråt så slutade hon gråta. :)
 
Tittut!
 
Tjena kexet... Sitter du här och smular?
 
Lite skitig men så söt! :) Blixten i ögonen. :P
 
Länge sedan sist nu... Fokus har legat på annat helt enkelt... Det verkar iaf som att några av er har saknat mina uppdateringar här. (eller iaf Emma) :) Så tänkte jag skulle skriva lite idag...
 
Idag har jag varit hos tandläkaren... De gjorde två provisoriska (nånting) som jag ska ha i 5-6 månader innan de kan göra den "riktiga" lagningen. Vet ni vad det kostade? 2300!! Och förmodligen blir det väl lika mycket nästa gång då om 6 månader? (Är det någon som vet om högkostnadsskyddet gäller per gång eller total summa under året)?? Sedan dra ut en visdomstand också (räkna med 3000 där). Det är ju fan sjukt! Och bedövad i halva ansiktet... Hur kul är det? Förhoppningsvis släpper det om några timmar... Få se då när jag får tid för perationen... Tur jag får igen pengar på skatten... Känns lite bättre då iaf. Men då åker ju jag till Barcelona första maj och så Grekland då... Får allt börja leva snålt nu. Man blir ju inte rik då vi lever på en lön (som råkar vara min som inte är skyhög direkt)... 
 
Ja, lika bäst sluta skriva tror jag. Jag är inte så positiv... Eller jo nåt kul har jag ju att berätta! Igår var Anna barnvakt till Melissa så fick jag och Henrik åka in till stan och käka mat tillsammans och även se bio. Vi såg Jack the giant slayer. Mycket bättre än jag förväntat mig och jag fick lite nostalgi känsla då jag kände igen vissa bitar från en barnbok från då jag var liten. Det var så mysigt. Det var så sjukt länge sedan vi var bara vi två sådär.
 
Och ikväll är det tisdagspyssel hos Anna. Det är ju iaf något att se framemot! Har en hel del att pyssla ihop nu. :)
 
Och Henke jobbar på flitigt ute på gården idag då jag är ledig. Tre "träd" är borta från gården nu. Två syrener och en hägg. Och så åker han till tippen emellanåt med allt ris. (Blir en HEl DEL) En hägg till ska förhoppningsvis bort men vi måste prata med grannen först ifall det är hans eller vår... Nej nu ska jag mysa med Melissen. :)
 

Kommentarer
Postat av: Emma

MYCKET HÅR HON FÅTT!!!!! Är nog de första jag reagerade på dessa bilder=)Fast vilken färg är de? lika mörkt som första bilden eller lika ljust som andra bilden;)
Man får vara bitter, less, sur, osv.. jag gillar då och läsa ändå så fortsätt uppdatera du nu!!!
Inge vattkoppor än?

Svar: Hm, svårt att sägat. ser så olikt ut i olika ljus. Men det är rätt ljust. Hon har en del skorv i hårbotten framtill (så kan vara därför det ser mörkare ut ibland kanske)? Nix, inge koppor än så länge och inte heller några tecken på det. Däremot har hon kommit på hur hon säger nej till vatten. (Man slår ju bara bort flaskan) haha :P Ja, jag är ju så van, men hon har nog fått en del hår :)
Sara

Postat av: Emma Nord

Okej:)
Hoppas hon klara sig från kopporna!!
Åh ska du (eller ni förmodar jag?) till Barcelona? Hur länge blir ni där:)

Svar: Jag ska dit med en kompis jag jobbat med. Henke och Melissa blir hemma :) Vi blir där 6 dagar :)
Sara

2013-04-24 @ 22:47:18
Postat av: Anonym

Du har hunnit med mycket.Synd att det kostar mycket med tandis.Melissa har blivit stor och hon har fått mycket hår,och visar vad hon vill.Hoppas att hon inte får vattkoppor.Söt bild på Henke Och Mellis då dom sover så gott.+alla andra bilder på mormors gull.

2013-04-25 @ 07:36:05
Postat av: Emma

Men shiit vad du är tuff, borta så länge utan lilltjejen! Jag har ångest redan över att jag ska vara domare i Jokkmokk sista helgen i maj och sova borta 2 nätter haha;)

Svar: Självklart kommer det vara jobbigt, men jag tror verkligen på att det är NYTTIGT för alla att vara borta från varandra. Speciellt för barn som kanske är mammiga. Nu är ju inte Melissa det, men det är säkert tack vare att Henke varit hemma så mycket med henne. Och så BEHÖVER man vara ifrån varandra. Som sagt, så är det jättenyttigt tror jag!! Men självklart gruvar jag mig och jag kommer säkert gråta några omgångar också där borta. :P
Sara

2013-04-25 @ 21:37:21
URL: http://ouzzo.blogg.se
Postat av: Anonym

Bra att ni hade det trevligt på tuman hand

2013-04-27 @ 11:36:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback