Melissas utveckling


Melissa utvecklas sååå mycket. Vi ser något nytt varje dag. Det är så fantastiskt. Hon gillar närhet, är glad och harmonisk. Hon gillar att sitta i babysittern, men vill hemskt gärna vi ska titta på henne hela tiden och prata med henne. Hon kan numera le också. :) Alltså på "beställning". Leende har vi sett förut. ;) Imorse gav hon mig en massa leende då jag pratade och gullade med henne. Sedan kom det helt plötsligt ett skrattliknande ljud! Gounge! Hon försöker "prata" också, det kommer lite gurgel från henne. ;) Det har varit mycket nära att hon vänt på sig några gånger men det har stannat på sidan istället. ;)

Hon hade ju mkt magknip men nu sedan jag börjar med mjölkfritt så tycker både jag och Henrik att det är BETYDLIGT bättre. Så det är skönt! Det är ju inte sååå himla stor omställning att gå från laktosfritt till mjölkfritt. Och nu när jag vant mig så är det inte sååå farligt. Och mjölkfritt lagade vi ju redan maten sedan innan då Henrik inte tål mjölk heller. Så ja, bara den där glassen och fikat som är mest jobbigt. ;) För mjölkfri glass är ju inte lika god hur mycket man än vrider och vänder på det. ;) Men ska testa baka lite mjölkfritt någon gång snart tänkte jag!

Åter till Melissa. Hon gillar ibland att ligga på mage (hon har till och med somnat på mage många gånger) men andra gånger gillar hon det inte alls. ;) Hon sprattlar mycket med både ben och armar nu för tiden, hon "pratar" mycket mer och greppar ibland saker (så som mitt halsband eller mitt hår) hehe, men det är garanterat inte medvetet. ;) Iförrigår tog hon ett riktigt tag om tutten med handen och viftade lite med den. :)

Hon sover bra. Vissa dagar mer och andra mindre. Nätterna sover hon alltid (pepparpeppar) bra. Hon somnar mellan åtta och halv tio någon gång, och gör morgon runt nio oftast. Första "passet" sover hon sju timmar innan hon vaknar och är hungrig. Det tackar jag och bockar för. ;) Ibland blir det "bara" 5 timmar. Hon rapar mycket bättre hos sin pappa än hos mig. ;) (oftast) Hon spyr sällan, har dock börjat spy liiite oftare nu för tiden, men aldrig någon stor mängd utan det kan komma ut lite grann från munnen typ. Dock har vi märkt att hon sväjer ner det igen många gånger och låter det inte komma upp. :/ Så gjorde visst jag med då jag var liten... Är ju skönare om hon låter det komma upp kan jag tänka mig. :)
 
Lång har hon blivit också,, och det märks att hon växer så det knakar. :)

Underbara unge! <3 Vad gjorde jag då du inte fanns? Du är ju meningen med livet!

Snart ska vi iväg på mammaträff hos kusinMalin. :) Imorgon ska jag (och kanske Anna) på stan å spana in nya Åhlens och så vill jag köpa en munkjacka de ska ha på rea på en sportaffär i stan. :) Sedan är det kalas hos Anna som blir lika gammal som mig. ;) 24 alltså! Och fredag åker vi till stugan! Mycket kul att se framemot! :D Och när pappa Henke kommer hem i eftermiddag så ska vi röja i gillestugan. Äntligen. Hatar när det är stökigt!
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Duktig flicka ,såg många leende när jag var hos er.Jag hann ta några fina bilder när hon försökte berätta nå spännande för mormor.

2012-09-20 @ 07:37:49
Postat av: Karin

Sent svar men ändå.. ;) jag älskar ju såna talangjakter som typ Idol så jag tycker Xfactor är jättekul!! :D Ja solsidan är ju fantastiskt, längtar tills det börjar! Underbart är kort är riktigt bra, det måste du se på play :)

Svar: ja alltså jag har sett det från början, underbart är kort. Det var bara det avsnittet jag inte hunnit se ;)
Sara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback