Tack alla för i helgen!

Nu har jag fått lite nya bilder i headern också (om ni inte sett det)... Så tack till Jim&Sara för hjälpen! :)

Har även ändrat bakgrunden så den är lite julig. (det är ju trots allt snart bara 2 månader kvar till julen). haha :)

Har ju haft en sjukt bra helg med afterwork på stat i fredags, shopping i Luleå med Henky lördag för att sedan komma hem till en överrasknings"fest" här hemma. Det är nog en av mina bästa kvällar ever med tjejerna! Eller det ÄR det. Så tack till er alla! Fick massage, ansiktsmask, tre rätters middag, och massa mys och tjejsnack ända in till småtimmarna. :) Grymt mysigt! Inte nog med att det var hela den grejen... Jag fick ju typ den bästa presenten ever... Ett album där alla tjejerna klistrat in bilder och skrivit om sina minnen tillsammans med mig. Underbart! Den kommer jag att bläddra i mååånga gånger! :D (Och även ett sjukt gott mango te) :)

Idag har min familj varit här (och farfar). Fått fina presenter men framför allt är jag så himla lycklig och tacksam för just allt sällskap. Det är ju det finaste, att de kommer å fikar och hälsar på!

(Karin du får gärna skicka lite bilder från kvällen så jag har något att titta tillbaka på och minnas). Kommer alltid att minnas denna kväll och tänka tillbaka på den som en av de bästa. Jag har ju världens finaste vänner! <3 Älskar er!

Kommentarer
Postat av: Emma nord

Tack själv underbara du!

2012-10-14 @ 19:23:53
Postat av: Bildsara

<3

2012-10-14 @ 21:47:55
Postat av: Karin

Och inte att förglömma, Erikas frisyrfix!!
Det var himla kul att överraska dig :) jag skickar några bilder vid tillfälle!

Postat av: anna

Jag är så glad att du är glad <3

2012-10-15 @ 09:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback