Effektivt dygn


Många bilder på Izzy nu för tiden, men hon är ju så go!

Åh, galet värre vad jag & mamma har hunnit mycket medan hon varit här på besök. :) Men mest är det väl mamma som har hunnit mycket. ;) Hon har rengjort u n d e r badkaret! (Jag har ju något så fruktansvärt med bacillskräck när det gäller sådant) Även bakom och i ugnen har hon rengjort medan jag har rengjort och rensat i en massa köksskåp. Varför väntar man så länge med att göra sådant? Men ett tips är ju att ha någon med dig när du gör det. Det blir ju tusen gånger roligare då! :) Nu fick jag massor med extra plats!

När jag steg upp imorse så var hon inte inne. Jag öppnade sovrumsbalkongdörren och där stor hon ute i blombänken och rensade ogräs! Så nu är den ena blombänken lite mer gräsfri så att säga. Hade typ svämmat över med ogräs där! (Jag älskar ju blommor men jag ska vara ärlig och säga att jag ser inte skillnad på vad som är ogräs och vad som är blommor!) haha Jag hjälpte ju till med det jag kunde också! Och så har hon pekat och visat lite i den andra blombänken vad som är ogräs och inte så jag ska kunna fixa lite där själv. Men omständigt är det, för jag kommer inte riktigt ner så smidigt till marken som jag skulle önska. ;) Men bara det blir finare väder så kan jag ju ta lite då och då! Ska även försöka rensa på mer ställen. Lite byråer och grejer. Det är så mycket skräp som vi samlar på sig i dessa lådor. Herregud alltså. Får alla så eller är det bara vi?

Sedan har vi även hälsat på Kicki & Gunnar i deras sommarstuga. Det ligger så mysigt till! :) Och spelat betapet har vi också hunnit med. Mamma åkte på storspö. ;) Och sett film!

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem för helgen. Lovely! Jag ska också pinka lille Hubbe vid femtiden. Hoppas det inte regnar så mycket då så det går smidigt och bra. ;) Nä, dags att börja fundera vad jag skulle äta till middag idag då...



Kommentarer
Postat av: mamma

Jag tycker bara det är roligt att hjälpa till.Jag kommer aldrig att glömma min snälla mamma när hon kom och hälsade på.Då sa hon alltid är det någåt jag kan hjälpa dig med.När hon åkte hem så var det så mycket finare,och vi alla mår bara bättre av att hjälpa andra.Samla på sig saker det gör då jag och jag tänker ,det är bra att ha till ett senare tillfälle men icke det det blir bara mera bra ha grejor att slänga.

2012-06-06 @ 16:55:51
Postat av: Karin

Jag tror alla samlar på sig massa skit i lådor :) Vad ska du göra, "pinka lille Hubbe"??! :P

Postat av: Emma

Du får göra som jag när du rensar rabatterna, jag sätter mig ned på gräset.. Enda sätter känns de som;)

2012-06-06 @ 22:41:23
URL: http://ouzzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback