Dublin is the shit!

Ja, då tänkte jag försöka mig på att skriva om vår Dublin weekend som inföll förra helgen. (Jag är inte så snabb, nej) Hur grym helg som helst så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Resan började iaf 03.45 då väckarklockan ringde! Då var det bara upp och hoppa och sedan iväg till Kallax flygplats. Sedan gick tiden ganska snabbt fram till vi var på Arlanda (sov i planet). Väl där skulle vi vara fleeera timmar, så det var mycket tid att döda. Gick väl sådär. Sedan var nästa anhalt Frankfurt! På flygplatserna såg man förresten en massa mexikaner som gick med munskydd! Lite scary, men antagligen var de bara rädda för att få influensan, och inte för att de redan hade den ;) Resan till Dublin från Frankfurt gick oväntat bra ändå, för jag hade glömt att det försvinner en timma (tidsskillnaden) så vips så var vi framme! Då kom Karin och mötte upp oss och äntligen fick vi KRAMAS :D När vi väntade på väskorna så ser vi någon vi tycktes känna igen, det var ingen mindre än självaste E-type och hans bandmedlemmar! Det ni! :p Tog lite smygkort på Henke med E-type i bakgrunden. haha Tänka sig, tre länder under samma dag? ;)


Självaste Henkeboy and the king ;)

När vi väl hade lämnat väskorna hos Karin & Stewen så var klockan runt sju, åtta kanske. Vi gick runt och Karin visade oss staden. :) Sedan gick vi för att vänta på Stewen när han skulle sluta jobba för helgen. :) Vi väntade och väntade, men tittade åt fel håll! Till slut kom han bakom oss och skrämde livet ur oss. haha Sedan gick vi för att se the wall of fame och temple bar!! Coolt! Sedan kollade vi runt ganska mycket och gick för att äta. Det var den kvällen i stora drag. :) Hade såklart mycket att snacka om också!

THE TEMPLE BAR! (Och Stewen och Henke till höger)

Lördag steg vi upp tidigt för att åka till Europas största park, Poenix park! Det var riktigt häftigt! Hur stor som helst (vi gick inte ens genom hela)


The two of us in POENIX PARK! <3


I självaste parken var det ett zoo också och turister som vi var så kunde vi såklart inte låta bli att gå in. Såg elefanter, giraffer, papegojor, flamingos, flodhästar, apor, ALLA MÖJLIGA DJUR, med andra ord. ;) Solen var på vår sida också så det kunde inte ha blivit bättre. Sedan gick vi för att spana in stan och testa våra shoppingnerver. De visade sig finnas. ;)

Grrrrrrr....

På kvällen var det sedan dags för att besöka Dublins uteliv, det är inte att leka med mina vänner. Det var så häftigt! Där gick man in på en bar och kollade läget, tog en drink, sedan gick vi vidare till nästa. Askul kväll som jag kommer att minnas hela livet, hoppas jag!

Yeeey! We rock´s! Best friends forever! <3

Fick tyvärr asont i magen vid två tiden så vi var tvungen avrunda kvällen. Kunde seriöst knappt gå där mot slutet, men det gick över under natten som tur var för söndagen var det dags för helt nya äventyr.



Den nya dagens äventyr började med lite shopping på Penneys (min favoritaffär med billiga kläder) Köpte två par jeans (det ena var inte så supersnyggt men funkar att jobba i och så), men för bara 10 euro, FÖR BÅDA! :) Köpte också ett doftljus som luktar så jäkla gott! Får se om jag nämns tända det någon kväll. Kostade en hel del nämligen. Sedan blev det såklart några coola souvenirer och sånt. Vi besökte Dublin castle denna vackra söndag också. (Japp, sol denna dag också). Det var häftigt! Vi gick över Há Penny Bridge också. Det är tydligen något man bara måste ha gjort ;).

Vi utanför en del av slottet, och när vi går över Há Penny Bridge!

Vi gick i St Stephens park också och drack riktig varm choklad från The Butlers Café. Godare choklad har jag aldrig smakat. Ska försöka göra något liknande hemma, måste bara hitta rätt choklad ;)

Vi gick också till St Patrick´s cathedral denna dag! Det var mysigt och fint att se! Vi lade oss i gräset och njöt av tillvaron för en stund, (som de äkta norrlänningar som vi är). Härligt, härligt!



Vi var väldigt effektiva, vi hann besöka en spelhall! Skithäftigt! Det roligaste var basketmaskinen, som i One Tree Hill ni vet :D Skitkul! Blev som ett barn på nytt alltså :)


Henke blev också som "barn" på nytt, när han körde bil ;)

Måndag var det dags att åka hem och då duggade det minsann ute. Men det var tur att det var då och inte de övriga dagarna. ;) Var riktigt ledsamt att krama Karin och åka därifrån. Vi hade det så jävla sjukt underbart och kul! Nu är det back to reality again! Men, men, Bulgarien nästa torsdag lockar också! Lite jobbigt med allt resande för min del sista månaden, det tar på krafterna ändå. Men det är sååå värt det :D

Ja, det var väl Dublin i stora drag det. Karin, påminn mig om det är nåt viktigt jag glömt. ;) Måste bara påpeka hur coolt det var att vara där. Jag gick hela tiden omkring och sa "fatta vad coolt att vi går här" och "fatta att vi är i Dublin, i IRLAND liksom". Coolt!


Jag fotade VÄLDIGT många blommor i Dublin för er som är intresserade ;)

Nu längtar jag tills de två söta människorna Karin och Stewen kommer hem till SWEDEN igen! :D Fler bilder kommer på bilddagboken och jag ska låsa upp den nu, så att ALLA kan se mina bilder. Där blir det inga hemligheter längre ;) www.saaris.bilddagboken.se, kika in där! Det kommer så småningom :)

Puss & hej leverpastej!

Kommentarer
Postat av: karin

åh vad bra du skrivit :) och du fick med allt och lite till :D fiiina bilder! saknar dig, snart syns vi igen :D kram!

Postat av: Carro N

Ni verkar ha haft det toppen- KUL! Och viket bra pris du fick på byxorna!

2009-05-11 @ 07:59:18
Postat av: anna

härlig weekend du vännen :) Puss!

2009-05-11 @ 08:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback