2008

Januari var en härlig snömånad. Jag åkte slalom. Månaden bestod också av en riktig tjejfest hos Frida. Det var riktigt kul J Jag körde också till Luleå en morgon då det hade kommit riktigt mycket snö. Körde fel och fick vända efter en väg som inte ens var skottad. Haha Det jag gjorde i Luleå var att träffa Carro från Pajala som spelade match där. Hon ägde planen kan jag meddela er ;) I januari åkte jag, Karin, Erika och Carro till Sthlm en helg (vi gav varandra det i julklapp). Vi shoppade, festade och myste :)


Februari.
En galen kväll var Simon, Karin och Åsa hos mig och sjöng singstar. Haha, det var bara helt enkelt galet, VI var galna. Sedan var det också en fest hos Simon som är värd att nämnas. Jag säger bara SNÖÄNGLAR med Karin mitt i natten. Haha ? Jag körde också i snökaos (oplogade vägar) till luleå för att se Carro från Pajala spela innebandy. Det var skoj! Sedan såg vi fröken Picasso i Luleå någon vecka senare. Det är en oförglömlig kväll. Jag klippte mig också denna månad, och gjorde ljusa slingor. Nu skulle min naturliga färg minsann tillbaka och det lyckades jag med! Vi åkte pulka i kanis, jag och några vänner, grillade och mös. Hägg firade också 25 år som artist. Carro fyllde 21!


Mars
började med att moster fyllde 50 år. Då bjöds det till fest! Jag och Frida hade gjort ett jättefint PP som vi visade upp. Berättelseröst och musik och bilder. Klockrent! Det var kul iaf! Sedan åkte jag och Karin till MEXIKO! Den resan är fortfarande mitt livs bästa resa. OJOJOJ säger jag bara! Vill tillbaka! Vi simmade med delfiner, cyklade runt på en ö, badade i cenotes, besökte Chichén Itza, badade, solade, tog det lugnt, shoppade, med mera... När jag kom hem så hände det inte så mycket, jag lekte mycket med Emma & Emil, hade ju abstinens :p


April
Jag och Henrik var med Tomme och Jennifer i Tommes stuga och såg film, käkade middag och så. Det var mysigt! Vid den här tiden var det också slutkampen på USK utbildningen. Hade många duster med min knäppa lärare, men jag klarade det! Hela April var ganska soligt och fint och ingen älskade det lika mycket som jag ;) Farfar fyllde 80 år och det firades med kalas för oss närmast. Min älskade gullefarfar! Valborgs spenderades med Henkes kompisar, även Frida & Peppe då!


1 maj var en jättesolig vårdag. Jag var i Piteå hos Henke och vi gick en riktig vårig promenad. Satte oss nere vid kanalen och njöt av värmen. Hur underbart som helst. Det var så varmt att jag kunde ha kjol på mig! 10 maj, hos Simons föräldrar. Badade badtunna och badade i sjön (det fanns kvar is på den). Haha Det var en höjdarfest! Började mitt flyttlass så smått. Var i Storforsen med Henke och promenerade runt i solnedgången. Det var mys! (fick även köra hans bild ända dit!!) haha (det har aldrig hänt sedan dess)? Jag åkte ner till Anna i Kristinehamn och hade en väldans mysig tid! Studsmatta, temys, fotografering och en massa mys. Sedan åkte jag till Örebro för att träffa Carro dit även Karin kom! OJ, det var kul! Bodaborg bland annat (då följde också Anna), dansmattan och festen :p Vi fick också besöka svampen (verkligen på tiden, har ju ändå varit där några gånger nu) haha Sedan var vi tillbaka till verkligheten igen. Vi var i Arnemark och fikade med Henriks lillasyster och hans föräldrar i skogen. Det var mysigt! Emma fyllde 21 också och det firades såklart med kalas. ;) Vi var i älvsbyn och njöt av solens värme. Har värsta fina minnet från när vi satt på storgatan på den där gräsplätten, pratade och bara njöt. Spelade kubb hos Simon och fick syn på den läskiga tanten. Haha En igelkotte kom också fram och jag kunde ta värsta närbilden på den J Måste säga att det var riktigt fint väder i maj ändå!


1 juni
fyllde Karin 21 år! Det firades med tårta och presenter (kalas med andra ord) Det var trevligt. Några dagar senare kom Karin till mig när jag var i Nystrand. Gick en upptäcktsfärd. ;) Det var spännande. :p Blev bjuden på middag hos Nicklas & Sandra också. Nathalie, Karin, Simon kom till Piteå för att spana in alla studenter. Jag befann mig just då hos Henrik så vi följde med ut. Det var så soligt och vackert! Jag flyttade även till Piteå i början på denna månad! Carro var hem och jag åkte förbi hela gänget när de var i Carros stuga. Jobbade dock till 21 först... Carro & Lale kom till mig i Nystrand där vi fixade middag (Henke var också med såklart), det var så jättejättetrevligt! Måste vi göra om snart ju! Sedan var det fest hos Emmas Niklas! Karin kom på besök i min kaosartade lägenhet. (Hade inga köksluckor på ett bra tag) haha Till slut fick jag ändå lite ordning i den. Var mycket hos Malin och barnen. :D Grattade Stina när hon fyllde 21 också. J Det var myyysigt! Blev en jobbig tid där efter flytten. Vem visste vad fem mil skulle göra? Frida fyllde 23 år och det firades med kalas! Jag kom dit både på "kompiskalaset" och så när släkten kom. J haha Jobbade ju även hela sommaren på samma jobb som Frida. Det är den bästa sommaren (jobbmässigt) det kändes sååå bra och kul! Jonas och hundarna kom förbi mig i lägenheten också en dag i Juni J


Juli
kunde inte börja på något bättre sätt än vad den gjorde. ANNA KOM TILL MIG!  Det var så underbart. Minigolf, Sanna Nielsen och Sonja i badhusparken,  Storforsen och allt mys vi gjorde. Saknar det! Sedan kom verkligheten ikapp oss och Anna skulle åka hem L Jag var barnvakt åt gullebarnen ganska mycket i juli också. Åh vad jag älskar dem. Känns så konstigt att egentligen ska vi väl inte stå varandra så nära? Det är ju inte direkt min systers barn, men ändå känns det så. Märkligt. Jag träffade också Frida som jag pluggade med på en fika i Lomtjärn. Det var mysigt! Synd att vi har tappat kontakten lite... I juli var det också första gången jag gick upp på Hundberget. Haha Med Åsa, det var jättemysigt. Vi låg där uppe på en klippa och lapade sol, njöt och pratade. =) Samma kväll åkte jag och Henke ut med Tomme och Jennifer med båten. Åt middag och spelade pratmakarna J Det var mysigt! Emma fyllde 5 år! Sedan var det rallarsvängen som gällde. Var fest hos någon som Emma & Natta kände. (Alltså de som hade deras hus) Det var en trevlig kväll! Dagen efter var jag och Henke med Nicklas & Sandra, åt middag och hade det trevligt. Lugnt och skönt :) Helgen efter var det då såklart PDOL. Först var jag och Frida med barnen på dagen. Det var kul! Men Emma var så rädd för att åka karuseller. L men nästa år kanske?  Lördagen gick jag ut då med kompisarna. De kom till mig innan så hade vi förfest. Sedan gick vi ut och åkte karuseller och såg Magnus Uggla. Haha I slutändan var det mest jag, Karin och Stewen, det var kul ändå! Dessa två sov över hos mig och jag fick även med mig Henke till slut (vid det här laget bodde han hos mig). Dagen efter har jag för mig vi körde till nåt ställe  som jag inte minns vad det heter och badade och solade (jag, karin och stewen). Sedan mötte jag upp Carro från Pajala som var i Piteå på havsbadet på ett litet semesterstopp bara. Vi gick runt och pratade, det var så mysigt och fint!


August
i började med att jag var barnvakt. =) Sedan var det Luleåkalaset en dag! Mötte upp Frida som jag pluggade med också. Det var skoj! Vi ägde till Sanna Nielsen (läs att vi var nog ganska pinsamma) :P Kul var det iaf! Lite förfest i Nattas husvagn :p Det var söndagen efter som allt blev kaos typ. Alltså när jag vaknade på morgonen så var det av att ringklockan ringde och så står det en ambulansman och en kvinna där utanför. Det var så skumt allting. Men, det verkade ju ha löst sig iaf! Men det stod en polisbil och skumma bilar där hela dagen och någon dag efteråt också. Jag, Karin, Simon och Henke plus några kompisar till han begav oss till Storforsen för att bara vara en stund. Jag klippte mig hos en frissa i Piteå, blev inte nöjd alls, vilket var jobbigt. Men i efterhand kan jag nog säga att det blev ganska bra iaf. :p

Sista helgen i augusti spenderades i stugan våran. Jag, Henke, Nicklas, Sandra och mamma och pappa. Det var trevligt!


En kväll i september var jag en helkväll med Stina. Det var mysigt. Vi åt middag, köpte godis, hyrde film och pratade. Mysigare kunde det inte bli. Det var maskeradfest hos Karin i september också. Jag var pippi och Henke var stålmannen. Haha Det var en riktigt lyckad fest! J Gick en fotopromenad med Tjorven i Nystrand också.  Hon gjorde det klassiska trädtricket. Haha Jag och mamma och moster åt middag tillsammans en dag och sedan begav vi oss till en kompis till Frida där det var babyshower. Ingen hade varit med om en sådan innan, men det var trevligt! Mycket presenter till flickan fick hon! Mot slutet av september åkte jag till Sthlm för att möta upp Anna och sedan begav vi oss till TUNISIEN :D Vilken tripp alltså! Vi njöt mest av varandras sällskap, tog det lugnt, badade, solade och shoppade och tog väldans mycket kort. När vi väl skulle flyga hem till ruggiga Sverige igen så hade vi fortfarande något att se framemot. Vi hade en hel weekend tillsammans i Sthlm att se framemot också, då var det alltså oktober. Vi gick på en teater som är bland de roligaste jag någonsin har sett.  Vi sov även hos den andra Anna, vilket var jättetrevligt. Vi hyrde film och shoppade en hel del. Typ en helt ny outfit till kvällen :p Efter teatern gick vi ut på krogen och tänkte dansa. Men de DJ de hade där sög, så vi begav oss därifrån ganska snabbt. Det roliga var att även Sassa och Millan hade slutit upp med oss också J Jag och Nicklas fyllde år. Jobbade först i Älvsbyn för första gången på typ ett halvår. Födelsedagen firades hos Nicklas dit även farfar, och Henkes föräldrar... Var en lyckad födelsedag på många sätt även om den inte slutade så bra. Malin, barnen och Frida kom och grattade mig några dagar efter jag fyllde år. Det var kul! Idolkväll hos Emma hann jag också med! Sedan hann jag med att ha ett litet kalas för vännerna när jag ändå var i Nystrand. J


November
började med att åka till BodaBorg i Skellefteå med Emma, Sara och stallgänget. (Kändes lite udda jag vet) :P Men kul var det! Första snön kom den 13 november. (Mycket senare än förra året) Sedan åkte jag ner till Anna för att åka med henne till Göteborg för att gå på en konsert! Det var magiskt bra alltså! (UNO för de som undrar) Sjukt bra konsert! Underbart att få träffa Anna igen. Vi har alltid sagt att vi ska ha något inplanerat jämt, så vi måste ses med jämna mellanrum så det inte ska rinna ut i sanden. Och det måste jag säga att vi lyckades med detta år! När jag åkte hem hann jag även träffa Carro en stund för middag och lite snack! =) 17 november firade jag och Henke ett år tillsammans. Vi åkte till Kåbdalis och bodde där en helg, bodde i stuga och åkte slalom. Mysigare kunde det inte bli! <3 Var på julkonserten 2008 med Natta och Emme. Det var spontant och kul ;)


December
Bakade med Malin och barnen. <3 Det var julmys det! Jag var på julkonsert med Carola i Finland. Det var så mysigt! Ingen jul utan Carola brukar jag säga. Men det var nära det inte blev det i år. Frida födde deras dotter Mira den 10 dec. <3 Åkte slalom med Erika, Simon, Linnéa och Henke. Var så sjukt bra backe den dagen att det inte går att beskriva. Fast det var svinkallt ville man bara åka mer och mer och mer... Sedan var det fest hos Henkes kompis. Natta kom också och vi hade såååå kul :D
Julafton råkade jag vara ledig i Piteå så vad gör jag då? Unnar mig ledigt? Nej, då jobbar jag i Älvsbyn till 16 och sedan till Nystrand för att fira en lugn jul tillsammans med Nicklas, Sandra, mamma och pappa. Det var mysigt. Jag har aldrig firat en jul då det bara varit vi liksom. Men det gick det också, och det var mysigt, lugnt och skönt. Fick även veta att Carro och Lale ska gifta sig i september nästa år. Carro, Erika och Karin kom till mig den 27:e. Det var vår julklapp till varandra, att hitta på något tillsammans istället. Vi lagade middag och sjöng lips och pratade. J Saknade allt så fort de lämnade dörren. Speciellt Carro när jag inte vet när vi träffas nästa gång L Nyår spenderades med att jobba först till 15 och sedan var vi hos Johanna och hennes sambo i deras hus, tillsammans med Henkes kompisar (och Fridas). Alla tjejer var typ nyktra men inte killarna. Blev lite uppdelat, lite småsegt, men ändå trevligt. Hade inte tråkigt iaf. Skulle ju upp och jobba tidigt nästa morgon. Så det var så jag började mitt 2009, med att jobba. ;) Mira var ju också med såklart, gullebarnet! Gott nytt år allesammans! Tänkte att ett litet nyårslöfte kan ju vara att försöka ta upp bloggningen igen! Så varsågoda! Låt 2009 bli ett toppenår nu!


Kommentarer
Postat av: Carro

Åh, äntligen uppdatering!:) Har saknat din blogg! Du verkar ha upplevt mkt trevligt och kulö under året, kul att få ha varit en liten del av det:) STOR kram

2009-01-05 @ 13:59:58
Postat av: Anonym

wei :D kul att läsa om ditt år! vore kul att få uppdateringar oftare nu, om det är så att du känner för det:)

2009-01-05 @ 18:58:49
Postat av: karin

kul att läsa :D åhh MEXIKO! vill också tillbaka^^ vi får se till att det blir thailand till hösten du!! :) asienturné ;D

2009-01-05 @ 23:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback