Cykeltur och nyfiken unge ♡



Som ni kanske märkt har jag fått igång mobilappen igen. Skönt. :)

Idag efter jobbet och middagen åkte vi alla ut på en cykeltur. Det var så härligt. Och Melissa älskar att sitta bakom pappa och fråga "vaedehääär" om det mesta hon ser. ♡

Det händer verkligen något nytt varje dag nästan och nya ord ploppar ut. "Mamma jobba pappa hämta" hade hon sagt en dag på förskolan. Trodde dom inte först men sen så har hon sagt liknande hemma och på morgonen när vi klär på oss och så säger hon jämt "pappa jobba...mamma jobba" och så när vi frågar "Vart ska Melissa då"? Då svarar hon "koola" (skola) Sötnosen!

Kommentarer
Postat av: Karin

Men skönunge!! :D vad roligt med nya ord! och så roligt med cykeltur! Jag MÅSTE köpa ny cykel nu!! Och kanske en cykelsits till Ella ;) är hon stor nog för det i sommar tror du? Nån pratade om vagn, är det bättre eller vad ska man ha? :)

Svar: Vi har både vagn och sits. Vi cyklade med båda delarna förra sommaren (Ella är ju född ungefär samtidigt). Så kör på vad ni tror är bäst. Melissa har gillat cykelsits alltid bäst! Men sen när man har syskon så är det ju bra med vagn tänker jag. Vi har cyklat med båda delarna även nu i vår, men nu gillar hon sitsen sååå mycket mer. (Då ser hon ju och kommer upp mer och närmare oss, så vi kan ju prata med varandra då, och det går ju sämre då man har kärra). :) Så det beror nog mycket på barnet. :) Och hur ni tänkt använda den. :)
Sara

Postat av: Anonym

söt ungen mormors kan så mycket snart kan hon cykla också det går så fort dom små åren man hinner inte med eller är det jag som blir äldre.

2014-05-16 @ 05:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback