Lite rappakalja innan sänggående

 
Åh, jag blir så himla glad av detta fina väder vi hade på fm idag. Vi var ute hela familjen och lekte i lekparken... Iaf en stund innan en hel förskoleklass tog över (bokstavligen) hela lekparken. haha Då gick vi istället och hälsade på Melissas förskolekompisar då de lekte ute vid förskolan. Hon blev lite resererad och tänkte nog "ska ni lämna mig här nu eller", men sedan då vi skulle gå hem så ville hon vända om igen! :) Lillsockret vårt! <3
 
Vi lämnade även hennes schema för april och än en gång slår det mig vilka fördelar det ändå kan vara att jobba skift som jag gör. Det är ju aldrig kul att jobba helger, men fast vi båda nu i april jobbar heltid så är det 9 dagar hon är ledig (alltså förutom helgdagarna). Det betyder att hon bara behöver vara på förskolan 3-4 dagar per vecka. Och påskveckan är hon bara två. :D Skönt att vi får lite egentid hon och jag då på veckorna. <3
 
Ikväll och imorgon står det packning inför Riksgränsen och Vassejaur på schemat! Hoppas nu att vi håller benen intakta då några resor annars nu i mars gått emot oss. 
 
Rensade förresten Melissas garderob för ett tag sen... Har börjat rensa bort 80 som är för slitet. (Hon har än inga problem med att 80 är för smått), förutom pyamasar som vi alltid kört en storlek större på. Men däremot hittade jag några 86:or som är små i storleken och som fått flytta in i hennes garderob. (Har bara sånt som hon kan ha och använder i den). Som den hon har på bilden ovanför. Kom på när jag såg den att hennes heldräkt kunde hon inte ha länge då jag började använda den försent. Så denna sitter perfekt. :) 
 
 
Nu var dock alla tröjor som hon oftast använder i tvätten. Och några pyamasar och lite annat.... Men det börjar eka lite tommare just när jag tagit bort lite kläder. Ska börja ta fram lite mer i 86 som vi kan vika upp ärmar och byxben på utan att det är opraktiskt tänkte jag. :) Hon har ju haft 80 så länge, så jag  har ju längtat länge efter kläderna hon har i 86. :) I 80 har jag känt hon haft lite väl mycket rosa. Gillar rosa men har blivit lite less fast vi varvar med en del blått och grönt framför allt. Så 86 har redan gått om på den biten. ;) Lite mer färg på dem kläderna.  Sen har hon världens mysigaste och rosa onepiece som hon fått av morbror och Sandra. (Såååå tuff är hon i den) Det är inte många plagg vi köpt själva ser jag nu på bilden. haha kul att variera allt från rosa till blått och grönt. :) lila är ju en av mina egna favvisar också.  Nog om färger haha. 
 
Nä, nu ska jag borsta tänderna och krypa till kojs. Gissar att Henke vill sova lite längre imorgon då jag fick världens sovmorgon imorse. Men jag kan ju hoppas på en till sovmorgon. höhö (Alltid morgontrött).Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback