Kräksjuka?

Idag har vi varit på Nimbys. Det blev inget bad då vi fick sängen så mycket tid gick till det. :) Ska bli underbart att sova inatt tror jag minsann! :) 
 
Nu till något mindre kul. Melissa gick och svalde hela tiden och gnällde jättemycket... Misstänkte att hon ville kräkas. Hon fick välling i vanlig ordning i soffan och jag tog med en bunke (som tur var), och mycket riktigt så kräktes hon. Det är första gången (sen hon varit äldre än 6 månader) Får hoppas att det inte är magsjuka. :/ Hon orkade knappt vara vaken medan vi borstade tänderna. Och hon somnade DIREKT utan en endaste protest. Hon brukar ju ändå försöka protestera lite... Nåja, vi får se. Lär vara väldigt trött på jobbet imorgon om det nu är magsjuka. :P 
 
Har inga direkta planer annars i helgen. Till veckan då jag tar "helg" har vi desto mer. :) Kul! Visst, det är inte så kul att jobba helg alla gånger, men det är fantastiskt då vi har barn då hon behöver inte vara mycket på förskolan. :) Och rätt skönt vara ledig under veckan också. Plus att tjäna en extra slant på helgerna. Jag väljer att se det positiva. Och så är det ju oftast lugnare på jobbet också. 
 
Gah, jag har sådan ångest över att jag inte får tummen ur att sortera upp alla mina bilder... Och att jag aldrig får tummen ur att städa i mitt pysselrum... Ni ska se hur det ser ut! Karin och Anna är de enda som fått sig en skymt. haha Har tagit före bild i moblen (hoppas allt är kvar på minneskortet då jag har lånemobil nu), har inte vågat kolla. haha 
 
Så det blir nu senaste instagrambilden. Tänk, nu har vi den bästa tiden framför oss! :D
 
 
(Inte alls lika bra kamera som i "min" telefon. Fast instagrambilder är väl aldrig bra i så här stor upplösning. ;)
 
Har börjat kopiera och klistra in från min förlossningsberättelse som några av er efterlyst. haha Bättre sent än aldrig. ;) Men det är inte klart här, men då vet ni att jag påbörjat det. ;)
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Spännande att få läsa den även ett tag efteråt.. :) krya på er (Melissa) och hoppas inte ni drar på er det också.

Svar: Haha :) Ja :) Henke åkte dit men jag klarade mig (pepparpeppar). :)
Sara

Postat av: mamma

Hoppas att Melissa mår bättre idag?Fin bild på den kalla vintern man ser på bilden att det är jätte kallt.Pysselrummet hinner du ta sen nån gång då jag kommer.

2014-01-19 @ 05:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback