Supermysigt och kaosinslag!

Igår hade jag en supermysig dag. Slutade redan klockan 12. :) Väl hemma och efter jag hämtat lillan på förskolan så städade vi lite tillsammans. Lekte och myste på lite. Lagade middag och jag började förbereda för pysselkvällen som komma skulle. Men då kom Henke på den briljanta idén att "Varför far ni inte till nodo nån kväll istället". Och jag slängde iväg ett sms till Anna (Sara var sjuk), som genast hakade på denna briljanta idé. Några minuter senare så kom hon förbi här och så traskade vi in till stan. (Så skönt att hon också bor så nära, nu är vi alla samlade här) :D Vi fikade och satt länge och surrade om allt och ingenting. Så otroligt mysigt. Mer av det tack! Jag kände hur energin fylldes på. När vi väl gick hemåt bestämde vi för att gå en omväg då det ändå var så skön luft ute. Himla, himla mysigt med en himla, himla fin vän! Du är mig så kär! <3 
 
Till något mindre kul så är jag så förbannad på mig själv för jag inte styr upp detta kaos i gästrummet. Gjorde ett tappert försök förra veckan men  nu är jag tillbaka på ruta noll igen... :( Likadant med bilderna jag säger jag ska få koll på. Det har jag fortfarande inte! Gah! 
 
Men nu är det ju ingen större idé då det snart är läggdags. (Har dessutom varit ledig hela dagen)  Nåja!
 
Imorrn ska jag och en till från min grupp tillsammans med två från den andra gruppen vara på kontoret hela dagen för att planera hur vi ska få ihop vårdtagarnas schema då vi delas. Kul med lite omväxling, att få göra lite kontorsarbete också. Jag skulle ju helst vilja kombinera mitt vanliga jobb, med just lite kontorsinslag... Så detta passar mig perfekt! Har ju även tagit på mig att vara schemaansvarig i min nya grupp, så det känns kanon! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Roligt att göra lite annat på sitt jobb.kontoret ditt hemma får du göra sedan det är inte lätt att fixa när du har hjälp hela tiden av mormors gull hon hittar säkert nått att lägga dit i stället.

2014-02-13 @ 06:54:53
Postat av: anna

Det var så värdefullt och välbehövligt. Älskade älskade vän <3

kanske kan jag hjälpa med kaoset i gästrummet?

Svar: <3 Det får du gärna göra, så kanske jag får lättare att ta tag i det. <3 Men det är KAOS! Så förbered dig på det värsta ;)
Sara

2014-02-13 @ 16:25:12
Postat av: Emma N

Härligt fylla på energidepååerna lite:) men jag kanske e trög men vad är nodo?:)

Svar: haha Ett fik! Förredetta Roasters, det kanske du vet vad det är?
Sara

2014-02-15 @ 20:30:41
Postat av: Emma

Haha då är jag med:)

2014-02-17 @ 00:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback