Pussgurkan

Ja det är minst sagt rätt mycket nu och allt kring jobbet har varit skitjobbigt för mig. Så jag måste tacka till er som funnits där och lyssnat på mig så jag fått lätta min ångest lite. Nu är det iaf klart. Imorgon börjar jag introduktion på mitt nya jobb. "Granngruppen" blev det. Känns inte alls bra men jag har ju inget val och jag ska försöka gå in i gruppen imorgon med noll förutfattade meningar för att bilda mig min egen uppfattning. Jag vet ju att det finns några gulliga, och några mindre roliga i gruppen. Men mina förhoppningar är att det ska finnas fler gulliga så det väger upp. :)  Sedan har jag gjort bort mig lite inför personalkonsulenten... Det är så pinsamt så jag inte ens vill säga det. Men det är mest för att han verkar vara ett stolpskott och ingen alls förståelse eller respekt för andra (iaf inte mig). Nog om det.
 
Förre helgen hade vi invigning i vagnen i kåbban. Sååå trevligt och skönt att komma iväg bara vi två och hitta på något "helt annat", även om det var slalom. Fick mig nya skidor också då vi blev lite lurade då vi köpte mina "gamla", de är nybörjarskidor och alldeles för mjuka! Går inte ens att åka carving med dom... Så dessa var sååå sköna att åka med även om det lär ta ett tag att vänja mig så kände jag att dom var mycket bättre och roligare att åka med dom! :)
 
Nu ska jag och lillan bege oss ut i det fina vädret. Hon har underhållt sig själv med att försöka ta på sig jackan. Så här ser det ut. ;)
 
Visst är hon lik mig på denna bild? :)
 
Sötmunnen! :) Visst är klänningen fin? (Samma som Emma hade i hennes blogg för ett tag sedan) Vi fick den av min mamma då jag fyllde år kan man säga. Från Happy på byn. :) Mjuk och skön!
 
Förresten, jag ser nu att det är på tiden att byta header... haha Skulle vilja ha lite bröllopsbilder och så på Melissa nu när hon blivit så "stor". Nej nu ska vi förbereda oss för att gå ut! 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Lycka till nu med jobbet, det kan säkert bli bra omän jag förstår att det inte är så kul om du trivts så bra förr. Och vilken sötknopp ni har! <3 Jättefin klänning! :) och ja, väldigt lik dig! Man ser verkligen både dina och henkes drag så tydligt tycker jag! :) kraaam!

Svar: Ja, grejen är väl att från början trivdes jag inte alls i den gruppen, men nu sista månaderna har hela andan i gruppen förändras till det bättre så det kändes därför extra trist... Ja, visst är det fränt att man ser oss båda i henne så mycket :) Tack! Kram! <3
Sara

2013-11-01 @ 01:22:32
Postat av: mamma

Bra Sara rätt tänkt hoppas att det går bra på ditt nya jobb.Gullungen mormors är så lik dig då du var liten och mormors gullunge kan allt till och med att ta på sig jackan och skor och vantar fortsätt med det mellis.Hoppas att Halloween helgen blir bra med bus eller godis...för oss här hemma blir det godis.

2013-11-01 @ 06:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback