Från mobilen

Testar lite finesser från mobilen...
 
Det är skönt att få hämta älskade gumman efter jobbet och känna att hur jävligt det än är på jobbet så lämnas det där. Jag glömmer allt tråkigt i samma stund som jag öppnar dörren till förskolan och möts av hennes varma kramar fulla i kärlek. Och hennes fantastiska pedagoger! Nu har en precis slutat och vi har fått en ny vi inte hunnit lära känna än. Men de är så otroligt gulliga! Och så hemskt är det inte på jobbet som jag kanske får det att låta. Men det är många komponenter ihop som gör det dåligt. Nästan alla kollegor är verkligen gulliga. Men nu när det är helt klart jag måste sluta så är det faktiskt en liten lättnad. Nu kan jag lämna det och snart börja vänja mig med nya kollegor och vårdtagare och förhoppningsvis få bli kvar där längre än 8 månader... Alltså det har ju varit osäkert ända sedan i augusti och nu känns det ändå skönt att snart osäkerheten är förbi om ni förstår hur jag menar. Även om det förstås är tråkigt att lämna dom jag precis lärt känna liksom...

Kommentarer
Postat av: Erika

Trist att byta, men skönt ändå att i alla fall veta. Kramar <3

Svar: Kram <3
Sara

2013-10-08 @ 18:18:54
Postat av: anna

Alltså åh så jäklat söt hon är på första bilden, ser så liten ut i den där overallen haha<3

Svar: jamen eller hur! <3
Sara

2013-10-08 @ 21:29:56
Postat av: Anna-Maria

Ååå när jag såg bilderna på lillan slogs jag bara av en "jööösses det där är fasters lilla tjej!" :D <3 jag längtar verkligen tills hon blir liiiite äldre och jag får hämta henne på flygplatsen och ta ut hon på äventyr här i storstan.. ett tag kvar dock ;)

Uff du vet ju hur jag är, ser en mening med allt allt allt.. som med dig jobb, det finns en mening att det ska vara så fram och tillbaka, och en mening med att du inte blev kvar där. :) hoppas nästa ställe kommer bli en fullträff på alla möjliga vis :)

Svar: <3 Ja, jag försöker också tänka så. :) Ja, tänk då hon är större... Då blir hennes kompisar avis för de inte har en lika cool faster som henne å att hon får resa till storstan. ;)
Sara

2013-10-08 @ 22:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback