Nu är det vår!

Eller ja, nästan sommar om man ska räkna på de fina vårdagarna och sommarvärmen. Själv har jag njutit allt vad jag bara kan då imorgon är den stora dagen som jag sparat i många år till... Jag ska nämligen operera ögonen. Skulle ju egentligen göra det i november men det blev inte av. Tur jag sparat länge iaf, då jag/vi har en hel del annat som kostar också. Torsdag är det operation av visdomstanden (om jag nu får göra det då inte ögonen hunnit läka än) ?? Det kalaset kommer gå på runt 5000. Huvva så dyrt! 

Idag har jag varit på min första utbildning sedan jag fick fast tjänst... Så ickegivande på något sätt. Det mesta var sååå självklart. Den handlade om värdegrundsutveckling. Sedan kom Lollo, Henke och barnen hit och så har vi grillat och ätit sååå gott! (Karin jag har lärt mig uppskatta grillad majskolv). Mums! Och så såg vi film och åt  snarra. Och jag har myst med lillgumman. Tänk att inte se något på ett par dagar... Ojojoj, men jag får lukta på henne. ;) Och så är det ju värt det. Tänk sen så skönt att kunna vakna och se bra! Längtar efter den känslan. Men ändå gnager en annan tanke... Tänk om jag blir BLIND??! Ajja, man måste våga chansa för att kunna vinna...
 
 
Mina hjärtan på picknick då vi hade cyklat till badhusparken med lillan för första gången. :) (Hon älskade att åka cykel) :) Så nu är vi förberedda. Vi kör på både cykelsits bakom cykeln (jättesmidig en som går att sätta på/av superenkelt utan att behöva pakethållare), plus cykelkärra. Köpte båda beggat då man spar en heeeeel del på det. Och sååå fina! Oanvända i princip. :) Vi kommer ju cykla mycket till dagis också då vi har så nära. :) 

Nej nu ska jag städa lite och förbereda lite inför imorgon. Så då vet ni att det lär vara dött här ett tag. Lär ju ta ett tag innan kan stirra in i en skärm igen. Hare!



Kommentarer
Postat av: mamma

Fina bilder nu är det sommar.Operationen håller tummarna att det blir bra.Smart att köpa beggat.

2013-05-18 @ 06:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback