Jag kan se!!

 Ja, nu börjar jag kunna se bättre och bättre och även kunna koncentrera blicken mer och mer. Hoppas verkligen det ska vara så pass bra att jag kan gå på loppispremiären på lördag... Och att det är lika fint väder som de senaste dagarna. Fatta vad jobbigt att inte kunna vara ute och gå, eller ens vistas ute i det härliga vädret. Hade det bara varit varmare (som i söndags) så hade jag ju dock kunnat sitta ute med en handduk för ansiktet (men hur kul är det)? Saknar barnvagnspromenaderna med lillvännen min. Även stora förstås. <3 Men snart så. Den som väntar på något gott...
 
Är jag utan solbrillor nu så ser det ut som att jag kisar... KONSTANT. Jag hoppas det går till sig lagom till måndag då det är dags att jobba igen! (Hoppas jag kan jobba då), eller nja. Ena sidan av mig hoppas på det och andra sidan tycker det skulle vara skönt att slippa jobba. ;) haha Längtar verkligen sååå mycket till vi båda är föräldralediga i sommar! Oj vad jag ska njuta. Och om jag inte gör det... (Fast det kommer jag förstås att göra) 
 
 
 
 

Några av förra årets bilder...
 
Längtar också efter att kunna fota blommor med Anna! Blåsipporna framförallt... Ojojoj. Och njuta av en glass i solen med en god vän... Jag har ju inte kunnat göra så mycket annat än att lyssna på ljudböcker hela dagar och kvällar. Så att ha fått prata med Anna & Sara i tisdags då de kom förbi var guld värt. Tiden gick så snabbt! :) Prata i telefon fungerar ju också förstås. Vad gjorde man utan mobilen förr?? Nej nu har jag koncentrerat mig nog känner jag! ;) Puss & hej leverpastej!

Kommentarer
Postat av: anna

Här har du i alla fall en vän att äta glass i solen med

2013-05-27 @ 21:47:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback